Ισπανία: Νεκρός από κορωνοϊό 21χρονος προπονητής ποδοσφαίρου

Ισπανία: Νεκρός από κορωνοϊό 21χρονος προπονητής ποδοσφαίρου Facebook Twitter
0

Τη ζωή του από τον κορωνοϊό έχασε 21χρονος προπονητής ποδοσφαίρου στην Ισπανία, ο οποίος προσφάτως είχε διαγνωστεί με καρκίνο.

Ο Φραντσίσκο Γκαρσία ενημερώθηκε πως πάσχει από καρκίνο όταν κατέφυγε στο νοσοκομείο με συμπτώματα κορωνοϊού. Η ασθένεια είχε καταβάλλει το ανοσοποιητικό του, καθιστώντας τον πολλαπλά πιο ευάλωτο στον Covid-19 από τα άτομα της ηλικίας του, με την υγεία του να επιδεινώνεται ραγδαία.

Η Atletico Portada Alta με έδρα τη Μάλαγα όπου ήταν προπονητής στην ομάδα νέων, επιβεβαίωσε το θάνατό του την Κυριακή, με τον πρόεδρο του κλαμπ να αποκαλύπτει το πόσο αστραπιαία επιδεινώθηκε η κατάστασή του.

«Ο Φραντσίσκο ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και πολύ ταλαντούχος προπονητής. Είμαστε όλοι ακόμα σε κατάσταση σοκ. Το νοσοκομείο με ενημέρωσε στις 7 το απόγευμα της Κυριακής πως η κατάστασή του είχε σταθεροποιηθεί. Όμως, μία ώρα αργότερα... Ο κορωνοϊός συνέπεσε με μία άσχημη ασθένεια από την οποία έπασχε. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη» τόνισε χαρακτηριστικά ο Πεπ Μπουένο.

H Ισπανία, η δεύτερη σοβαρότερα πληττόμενη χώρα της Ευρώπης μετά την Ιταλία, μετρά ήδη πάνω από 300 θανάτους από τον Covid-19 και τουλάχιστον 9.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Ο Γκαρσία έγινε ο πέμπτος άνθρωπος που κατέληξε από την ασθένεια στην περιοχή της Μάλαγας - με τα άλλα τέσσερα θύματα, ωστόσο, να είναι άνω των 70 χρόνων.

Με πληροφορίες από Independent

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στροφή του Πούτιν σε διώξεις για διαφθορά: Aπόπειρα απόκρυψης στρατιωτικών αποτυχιών;

Διεθνή / Στροφή του Πούτιν σε διώξεις για διαφθορά: Aπόπειρα απόκρυψης στρατιωτικών αποτυχιών;

Αυξάνονται οι υποθέσεις διαφθοράς κατά Ρώσων αξιωματούχων, την ώρα που ο Πούτιν επιχειρεί να κατευνάσει τη λαϊκή δυσαρέσκεια για τις αποτυχίες στον πόλεμο με την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
Τι άφησε πίσω του ο Χαλκ Χόγκαν

Διεθνή / Τι άφησε πίσω του ο Χαλκ Χόγκαν

Ο Χαλκ Χόγκαν, ο άνθρωπος που ανέδειξε την επαγγελματική πάλη, πέθανε σε ηλικία 71 ετών. Η κληρονομιά του ωστόσο παραμένει αμφιλεγόμενη, με ρατσιστικά σχόλια, κατάχρηση εξουσίας και μια δικαστική υπόθεση που συγκλόνισε τη δημοσιογραφία
LIFO NEWSROOM
ΠΛΟΙΟ HANDALA

Διεθνή / Το Ισραήλ κατέλαβε το πλοίο Handala του «Στόλου για την Ελευθερία» που μετέφερε βοήθεια στη Γάζα

Σε πλάνα που αναμεταδίδονταν απευθείας από τους ακτιβιστές διακρίνονται οι περισσότεροι, καθισμένοι στη γέφυρα, πολλοί με τα χέρια ψηλά - «Οι αλήτες του Νετανιάχου ανέβηκαν στο Handala»
LIFO NEWSROOM
Γάζα: 57 νεκροί μέσα σε 24 ώρες – Σε αδιέξοδο οι συνομιλίες για κατάπαυση πυρός

Διεθνή / Γάζα: 57 νεκροί μέσα σε 24 ώρες – Σε αδιέξοδο οι συνομιλίες για κατάπαυση πυρός

Τουλάχιστον 57 άνθρωποι σκοτώθηκαν στη Γάζα, πολλοί ενώ αναζητούσαν ανθρωπιστική βοήθεια - Οι συνομιλίες για κατάπαυση πυρός σταμάτησαν, ενώ η πείνα θερίζει αμάχους και παιδιά
LIFO NEWSROOM