Ιράκ: Άμαχοι και τζιχαντιστές νεκροί από βομβαρδισμό σε τζαμί

Ιράκ: Άμαχοι και τζιχαντιστές νεκροί από βομβαρδισμό σε τζαμί Facebook Twitter
0

Άμαχοι, αλλά και μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, σκοτώθηκαν σήμερα από αεροπορικό βομβαρδισμό που έπληξε τζαμί, το οποίο βρίσκονταν υπό τον έλεγχο των τζιχαντιστών, στα δυτικά της Μοσούλης. Από την επιδρομή που έγινε χθες, καταστράφηκαν και γειτονικά σπίτια σύμφωνα με τις μαρτυρίες τριών κατοίκων της περιοχής.

 

Την επίθεση δέχθηκε το τζαμί Ομαρ αλ-Ασουάντ που βρίσκεται στην περιοχή, αλ-Φαρούκ στο παλιό κέντρο της πόλης, σύμφωνα με τους τρεις κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι συνομίλησαν τηλεφωνικά με το Reuters.

 

Οι τρεις κάτοικοι δεν έδωσαν ακριβή εικόνα για τα θύματα από την έκρηξη και την κατάρρευση των κατοικιών, καθώς οι κινήσεις τους ελέγχονται από τους τζιχαντιστές.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποκλειστικό Guardian: Η ευρωπαϊκή MBDA προμηθεύει εξαρτήματα βομβών που σκότωσαν παιδιά στη Γάζα

Διεθνή / Αποκλειστικό Guardian: Η ευρωπαϊκή MBDA προμηθεύει εξαρτήματα βομβών που σκότωσαν παιδιά στη Γάζα

Τα έσοδα από τις «έξυπνες» βόμβες GBU-39, τις οποίες χρησιμοποιεί το Ισραήλ, ρέουν μέσω του Ηνωμένου Βασιλείου – Παρά την αναστολή εξαγωγών όπλων από το Λονδίνο, ο όμιλος συνεχίζει τις αποστολές από τις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Νέα συνάντηση για το Κυπριακό: «Θετική προοπτική προς την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης», λέει ο Μακρόν

Διεθνή / Συνάντηση για το Κυπριακό: «Θετική προοπτική προς την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης», λέει ο Μακρόν

Ο Γάλλος πρόεδρος αναφέρει πως ενθαρρύνει τον γενικό Γραμματέα να κινηθεί «προς την επανάληψη των διαπραγματεύσεων με στόχο μία δίκαιη και διαρκή ρύθμιση του Κυπριακού»
LIFO NEWSROOM