ΗΠΑ: Νεκρός εργαζόμενος σε αεροδρόμιο- Τον «ρούφηξε» κινητήρας αεροσκάφους

ΗΠΑ: Νεκρός εργαζόμενος σε αεροδρόμιο- Τον «ρούφηξε» κινητήτας αεροσκάφους Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Εργαζόμενος στο αεροδρόμιο του Σαν Αντόνιο των ΗΠΑ έχασε τη ζωή του, όταν τον «ρούφηξε» κινητήρας αεροσκάφους. 

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ανταποκρίθηκαν στο περιστατικό γύρω στις 22.25 το βράδυ της Παρασκευής. Το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών των ΗΠΑ επιβεβαίωσε ότι ο εργαζόμενος αεροπορικής εταιρείας έχασε τη ζωή του αφού μπήκε στον κινητήρα ενός αεροσκάφους της Delta Airlines. Ο οργανισμός περιέγραψε ότι ο εργαζόμενος «εισήλθε» στον κινητήρα.

Η πτήση 1111 της Delta είχε μόνο έναν κινητήρα σε λειτουργία τη στιγμή που ο εργαζόμενος, ο οποίος δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί, απορροφήθηκε και σκοτώθηκε.

Η Delta Airlines δήλωσε ότι η αρχική της έρευνα δεν μπορούσε να συνδέσει τον θάνατο με καμία από τις διαδικασίες λειτουργικής ασφάλειας που εφαρμόζει η εταιρεία. «Είμαστε συντετριμμένοι και θρηνούμε για την απώλεια της ζωής ενός μέλους της οικογένειας των αερομεταφορών στο Σαν Αντόνιο», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η αεροπορική εταιρεία. 

Ο θάνατος του μέλους του πληρώματος εδάφους της αεροπορικής εταιρείας ερευνάται από τις αρχές.

Ο άνδρας εργαζόταν στην Unifi Aviation, εταιρεία που παρέχει εργαζόμενους με συμβάσεις σε αεροπορικές εταιρείες όπως η Delta για υπηρεσίες εδάφους.

Με πληροφορίες από New York Post

 


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυστρία: Ορειβάτισσα εγκαταλείφθηκε από τον σύντροφό της στην υψηλότερη κορφή και πέθανε από το κρύο

Διεθνή / Αυστρία: Εγκατέλειψε την ορειβάτιδα σύντροφό του στην υψηλότερη κορφή και εκείνη πέθανε από το κρύο

Οι κινήσεις που φάνηκαν ύποπτες στους εισαγγελείς - Ο 39χρονος φέρεται να «έβαλε το κινητό σε σίγαση» ενώ προσπαθούσαν να τον εντοπίσουν διασωστικές ομάδες
LIFO NEWSROOM
Ινδονησία: Στους 950 οι νεκροί από τις πλημμύρες - Περισσότεροι από 270 αγνοούμενοι

Διεθνή / Ινδονησία: Στους 950 οι νεκροί από τις πλημμύρες - Περισσότεροι από 270 αγνοούμενοι

Ο συνολικός απολογισμός για όσους έχασαν τη ζωή τους σε Ινδονησία, Σρι Λάνκα, Μαλαισία, Ταϊλάνδη και Βιετνάμ μετά τις τροπικές καταιγίδες, είναι περισσότεροι από 1.800 άνθρωποι
LIFO NEWSROOM
Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Διεθνή / Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ιταλικής κυβέρνησης, «οι γεννήτριες ιταλικών εταιριών πρόκειται να αποσταλούν στην Ουκρανία τις επόμενες ημέρες»
LIFO NEWSROOM