ΗΠΑ: Μητέρα πάλεψε με κούγκαρ κι έσωσε τον πεντάχρονο γιο της

ΗΠΑ: Μητέρα πάλεψε με κούγκαρ κι έσωσε τον πεντάχρονο γιο της Facebook Twitter
4

Μία μητέρα πάλεψε χθες μ' ένα κούγκαρ που επιτέθηκε στον πεντάχρονο γιο της, ενώ εκείνος έπαιζε με το μεγαλύτερο αδερφό του, έξω από το σπίτι τους στο δυτικό Κολοράντο, σύμφωνα με τον τοπικό σερίφη.

Η μητέρα άκουσε φωνές κι έτρεξε έξω από το σπίτι, που βρίσκεται στα βορειοδυτικά του Άσπεν, όπου και βρήκε το ζώο πάνω από το πεντάχρονο αγόρι, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη.

Η μητέρα “είχε τη φυσική δύναμη ν' απομακρύνει το γιο της από το κούγκαρ,” ενώ ο πατέρας του κάλεσε την αστυνομία καθώς μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο.

Το αγόρι είχε τραύματα στο πρόσωπό του, στο κεφάλι του και στο λαιμό του, ενώ ήταν σε καλή κατάσταση. Η μητέρα του είχε τραύματα στα χέρια και στο πρόσωπό της, κι έλαβε εξιτήριο, σύμφωνα με την εκπρόσωπο του νοσοκομείου.

Το κούγκαρ εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και την αρμόδια δασική υπηρεσία στην αυλή του σπιτιού και σκοτώθηκε.

Οι αρχές ψάχνουν για τον εντοπισμό ενός δεύτερου κούγκαρ, καθώς υπήρξαν αναφορές και για δεύτερο ζώο που κυκλοφορούσε στην περιοχή.

O υπεύθυνος του πάρκου άγριας φύσης στην περιοχή είπε ότι υπάρχουν μία το πολύ δύο αναφορές για επιθέσεις άγριων ζώων στην περιοχή από το 1991, ενώ 16 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί από κούγκαρ, από το 1970.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Μα να σκοτώσουν το κούγκαρ, επειδή ήθελε να φάει; Τι φταίει αυτό που πήγαν κι έχτισαν οι άνθρωποι κοντά στην περιοχή του.Υ.Γ - Οι "ζωώφιλοι", που έσκιζαν τα ιμάτιά τους για τα λιοντάρια και τον γορίλα που σκοτώθηκαν, που είναι; και το κούγκαρ λιοντάρι είναι, δεν άξιζε κι αυτό ένα σχόλιο συμπαράστασης;
κλασσικά θα πεταχτεί κ ένας ζωόφιλος . Η ζωη ενός η και περισσότερων ανθρώπων αξίζει περισσότερο απο ενός ζώου . Οκ ξέρουμε τι είναι ο ανθρωπος παρόλα αυτα δε παύει να ισχύει κάτι τέτοιο ποςο μάλλον όταν τίθεται θέμα κινδύνου . Κ αν θες να λέγεσαι ευαίσθητος ζήσε τον εφιάλτη που έζησε η μάνα αυτού τ παιδιού που το έσωσε στο παρά πέντε

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ