ΗΠΑ: Μητέρα πάλεψε με κούγκαρ κι έσωσε τον πεντάχρονο γιο της

ΗΠΑ: Μητέρα πάλεψε με κούγκαρ κι έσωσε τον πεντάχρονο γιο της Facebook Twitter
4

Μία μητέρα πάλεψε χθες μ' ένα κούγκαρ που επιτέθηκε στον πεντάχρονο γιο της, ενώ εκείνος έπαιζε με το μεγαλύτερο αδερφό του, έξω από το σπίτι τους στο δυτικό Κολοράντο, σύμφωνα με τον τοπικό σερίφη.

Η μητέρα άκουσε φωνές κι έτρεξε έξω από το σπίτι, που βρίσκεται στα βορειοδυτικά του Άσπεν, όπου και βρήκε το ζώο πάνω από το πεντάχρονο αγόρι, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη.

Η μητέρα “είχε τη φυσική δύναμη ν' απομακρύνει το γιο της από το κούγκαρ,” ενώ ο πατέρας του κάλεσε την αστυνομία καθώς μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο.

Το αγόρι είχε τραύματα στο πρόσωπό του, στο κεφάλι του και στο λαιμό του, ενώ ήταν σε καλή κατάσταση. Η μητέρα του είχε τραύματα στα χέρια και στο πρόσωπό της, κι έλαβε εξιτήριο, σύμφωνα με την εκπρόσωπο του νοσοκομείου.

Το κούγκαρ εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και την αρμόδια δασική υπηρεσία στην αυλή του σπιτιού και σκοτώθηκε.

Οι αρχές ψάχνουν για τον εντοπισμό ενός δεύτερου κούγκαρ, καθώς υπήρξαν αναφορές και για δεύτερο ζώο που κυκλοφορούσε στην περιοχή.

O υπεύθυνος του πάρκου άγριας φύσης στην περιοχή είπε ότι υπάρχουν μία το πολύ δύο αναφορές για επιθέσεις άγριων ζώων στην περιοχή από το 1991, ενώ 16 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί από κούγκαρ, από το 1970.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ιράν θάβει τα παιδιά του πολύνεκρου πλήγματος σε δημοτικο σχολείο θηλέων

Διεθνή / Το Ιράν θάβει τα παιδιά του πολύνεκρου πλήγματος σε δημοτικο σχολείο θηλέων

Ο βομβαρδισμός του σχολείου, που σημειώθηκε το Σάββατο, στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 175 ανθρώπους, πολλοί εκ των οποίων ήταν μαθήτριες που βρίσκονταν στις τάξεις του σχολείου στην πόλη Μινάμπ.
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΕΔΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ

Διεθνή / Η Ισπανία απαντά στον Τραμπ: Οι πολίτες ζητούν «περισσότερη ευημερία, όχι περισσότερα προβλήματα»

Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε πως θα διακόψει κάθε εμπορική σχέση με την Ισπανία, μετά την απόφασή της να μην επιτρέψει στον αμερικανικό στρατό να χρησιμοποιήσει τις στρατιωτικές της βάσεις στην επιχείρηση κατά του Ιράν
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΜΝΗΜΕΙΟ UNESCO ΗΠΑ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Ιράν: Σοβαρές ζημιές στο Ανάκτορο Γκολεστάν από αμερικανοϊσραηλινά πλήγματα στην Τεχεράνη

Το Ανάκτορο Γκολεστάν αποτελεί ένα από τα παλαιότερα ιστορικά συγκροτήματα της Τεχεράνης και κεντρικό δείγμα της περσικής αρχιτεκτονικής της περιόδου των Κατζάρων
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΣΠΑΝΙΑ ΝΑΤΟ

Διεθνή / O Τραμπ λέει ότι θα διακόψει κάθε εμπορική σχέση με την Ισπανία - «Φέρθηκε απαίσια»

Αιτία της απόφασης του Αμερικανού προέδρου φέρεται να είναι το γεγονός πως η Ισπανία δεν επέτρεψε στις ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν ισπανικές βάσεις για τη στρατιωτική επιχείρηση εναντίον του Ιράν
THE LIFO TEAM
Μήπως ο Σάντσεθ διασώζει την αξιοπρ΄πεια της Ευρώπης;

Διεθνή / Μήπως ο Σάντσεθ διασώζει την αξιοπρέπεια της Ευρώπης;

Η άρνηση της Ισπανίας να επιτρέψει τη χρήση των βάσεων Rota και Morón για τις πρόσφατες αμερικανο-ισραηλινές επιχειρήσεις στη Μέση Ανατολή αποτελεί μια από τις πιο τολμηρές διπλωματικές κινήσεις μέλους του ΝΑΤΟ τις τελευταίες δεκαετίες.
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Μα να σκοτώσουν το κούγκαρ, επειδή ήθελε να φάει; Τι φταίει αυτό που πήγαν κι έχτισαν οι άνθρωποι κοντά στην περιοχή του.Υ.Γ - Οι "ζωώφιλοι", που έσκιζαν τα ιμάτιά τους για τα λιοντάρια και τον γορίλα που σκοτώθηκαν, που είναι; και το κούγκαρ λιοντάρι είναι, δεν άξιζε κι αυτό ένα σχόλιο συμπαράστασης;
κλασσικά θα πεταχτεί κ ένας ζωόφιλος . Η ζωη ενός η και περισσότερων ανθρώπων αξίζει περισσότερο απο ενός ζώου . Οκ ξέρουμε τι είναι ο ανθρωπος παρόλα αυτα δε παύει να ισχύει κάτι τέτοιο ποςο μάλλον όταν τίθεται θέμα κινδύνου . Κ αν θες να λέγεσαι ευαίσθητος ζήσε τον εφιάλτη που έζησε η μάνα αυτού τ παιδιού που το έσωσε στο παρά πέντε