ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΗΠΑ: Ένοπλος οχυρώθηκε σε σουπερμάρκετ με 40 ομήρους- Νεκρή μια γυναίκα

ΗΠΑ: Ένοπλος οχυρώθηκε σε σουπερμάρκετ με 40 ομήρους- Νεκρή μια γυναίκα Facebook Twitter
0

Ένας οπλισμένος άνδρας, ο οποίος πιστεύεται ότι είχε ανοίξει πυρ εναντίον της γιαγιάς του και μιας άλλης γυναίκας, οχυρώθηκε χθες μέσα σε ένα σουπερμάρκετ στο Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια, όπου σκότωσε μια άλλη γυναίκα προτού συλληφθεί, ανακοίνωσε η αστυνομία.

«Ένας ύποπτος (...) είχε έναν οικογενειακό καυγά κατά τον οποίο άνοιξε πυρ εναντίον της γιαγιάς του και μιας άλλης γυναίκας που βρισκόταν εκεί», δήλωσε ο αστυνομικός Μπάρι Μοντγκόμερι σε ενημέρωση των δημοσιογράφων.

«Ο ύποπτος διέφυγε στη συνέχεια από εκεί με το αυτοκίνητο της γιαγιάς του, παίρνοντας μαζί του την άλλη γυναίκα", και μπήκε μετά την καταδίωξή του από την αστυνομία σε ένα σουπερμάρκετ Trader Joe's, όπου και οχυρώθηκε έπειτα από "ανταλλαγή πυρών στην οποία ενεπλάκη ένας αστυνομικός», πρόσθεσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μια νεαρή γυναίκα που βρισκόταν μέσα στο σουπερμάρκετ πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από τον ύποπτο. Η γυναίκα αυτή δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη.

«Με λύπη σας ενημερώνω ότι υπήρξε ένας θάνατος μέσα στο κατάστημα, μια γυναίκα», δήλωσε ο δήμαρχος Έρικ Γκαρσέτι, χωρίς να διευκρινίσει περαιτέρω.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είχε γράψει στο Twitter ότι «παρακολουθεί από πολύ κοντά» το περιστατικό.

Ο ύποπτος, ο οποίος πιστεύεται ότι είναι 28 χρονών παραδόθηκε έπειτα από τρεις ώρες κρίσιμων διαπραγματεύσεων που είχε μαζί του η αστυνομία, ενώ μέσα στο κατάστημα στο οποίο είχε οχυρωθεί βρίσκονταν εκείνη την ώρα περίπου 40 άνθρωποι, σύμφωνα με την αστυνομία του Λος Άντζελες.

Η γυναίκα που είχε πάρει μαζί του στο αυτοκίνητο, το οποίο τράκαρε προτού τρέξει να οχυρωθεί μέσα στο σουπερμάρκετ, έχει διακομιστεί σε τοπικό νοσοκομείο. Αυτή πιστεύεται ότι τραυματίστηκε και αναγκάστηκε από τον ύποπτο να μπει στο αυτοκίνητο αφού αυτός πυροβόλησε τη γιαγιά του.

Η γιαγιά δέχθηκε αρκετούς πυροβολισμούς και είναι σε κρίσιμη κατάσταση, κατέληξε η αστυνομία.

Με πληροφορίες από το BBC

Διεθνή
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισπανία: Το χωριό που απαγόρευσε τις δημόσιες μουσουλμανικές γιορτές έλαβε εντολή να ακυρώσει την απόφαση

Διεθνή / Ισπανία: Το χωριό που απαγόρευσε τις δημόσιες μουσουλμανικές γιορτές έλαβε εντολή να ακυρώσει την απόφαση

Η ισπανική κυβέρνηση διέταξε την άρση απαγόρευσης θρησκευτικών εκδηλώσεων σε δημοτικά αθλητικά κέντρα της πόλης Χουμίγια, χαρακτηρίζοντάς την αντίθετη με το δικαίωμα θρησκευτικής ελευθερίας
THE LIFO TEAM
Οι Μακρόν επιστράτευσαν ερευνητές για την υπόθεση της Κάντας Όουενς

Διεθνή / Οι Μακρόν επιστράτευσαν ερευνητές για την υπόθεση της Κάντας Όουενς

Στο στόχαστρο οι δεσμοί της με την άκρα δεξιά και τη ρωσική προπαγάνδα - Η θεωρία για το φύλο της Μπριζίτ Μακρόν εμφανίστηκε πρώτη φορά το 2017 από Ισπανό blogger, αλλά έγινε γνωστή στη Γαλλία το 2021
LIFO NEWSROOM
Καύσωνας-ρεκόρ σαρώνει τη Νότια Ευρώπη: Επιστήμονες προειδοποιούν για «κοκτέιλ» που τροφοδοτεί φωτιές

Διεθνή / Καύσωνας-ρεκόρ σαρώνει τη Νότια Ευρώπη: Επιστήμονες προειδοποιούν για «κοκτέιλ» που τροφοδοτεί φωτιές

Ακραίος καύσωνας έως 44°C πλήττει τη Νότια Ευρώπη, προκαλώντας εκτεταμένες φωτιές από την Ισπανία έως τα Βαλκάνια - Επιστήμονες μιλούν για κλιματικό «κοκτέιλ μολότοφ» και κίνδυνο ρεκόρ θερμοκρασιών
LIFO NEWSROOM
Κινεζικό πολεμικό πλοίο συγκρούστηκε με σκάφος της κινεζικής ακτοφυλακής ενώ καταδίωκε πλοίο των Φιλιππίνων

Διεθνή / Κινεζικό πολεμικό πλοίο συγκρούστηκε με σκάφος της κινεζικής ακτοφυλακής ενώ καταδίωκε πλοίο των Φιλιππίνων

Βίντεο δείχνει σκάφος της κινεζικής ακτοφυλακής να εκτοξεύει αντλίες νερού κατά την καταδίωξη πλοίου της ακτοφυλακής των Φιλιππίνων, πριν συγκρουστεί με θόρυβο με ένα πολύ μεγαλύτερο κινεζικό πολεμικό πλοίο
LIFO NEWSROOM
Ποιος ήταν ο Άνας αλ-Σαρίφ, ο γνωστός δημοσιογράφος της Γάζας που σκοτώθηκε από ισραηλινό πλήγμα

Διεθνή / Ποιος ήταν ο Άνας αλ-Σαρίφ, ο γνωστός δημοσιογράφος της Γάζας που σκοτώθηκε από στοχευμένο ισραηλινό πλήγμα

Στενοί συνεργάτες του τον περιγράφουν ως θαρραλέο και αφοσιωμένο - Το Ισραήλ είχε στο παρελθόν κατηγορήσει τον Σαρίφ ότι ήταν μέλος της ένοπλης πτέρυγας της Χαμάς.
LIFO NEWSROOM