Ινδία: Μητέρα πάλεψε με τίγρη για να σώσει το 15 μηνών μωρό της - Το ζώο το είχε αρπάξει απ'το κεφάλι

Ινδία: Μητέρα τραυματίστηκε προσπαθώντας να σώσει το μωρό της από τίγρη Facebook Twitter
Η τραυματισμένη μητέρα του μωρού στο νοσοκομείο - Φωτ.: BBC
0

Μια γυναίκα στην πολιτεία Μάντγια Πραντές της κεντρικής Ινδίας τραυματίστηκε σοβαρά όταν πάλεψε με μια τίγρη προκειμένου να σώσει το 15 μηνών μωρό της.

Ο λόγος για την Αρκάνα Χουντχάρι η οποία πάλεψε με το άγριο ζώο προτού τελικά παρέμβουν και άλλοι άνθρωποι που βρίσκονταν στην ευρύτερη περιοχή, οι οποίοι άκουσαν τις κραυγές της για βοήθεια. 

Τοπικά μέσα ανέφεραν ότι το άγριο ζώο είχε αρπάξει από το κεφάλι το μωρό με τη μητέρα να αντιδρά έχοντας ως όπλο μονάχα τα χέρια της. Ευτυχώς, οι φωνές της τράβηξαν την προσοχή των γύρω χωρικών οι οποίοι με ξύλα κατάφεραν να απομακρύνουν την τίγρη. 

Η μητέρα φέρεται να έχει τρυπημένο πνεύμονα και έχει υποστεί βαθιές πληγές στο σώμα της ενώ το μωρό της έχει τραύματα στο κεφάλι. Οι γιατροί ανέφεραν ότι τα τραύματα της μητέρας είναι πολύ σοβαρά ενώ του μωρού όχι τόσο. 

Ινδία: Μητέρα τραυματίστηκε προσπαθώντας να σώσει το μωρό της από τίγρη Facebook Twitter
Ο πατέρας και το μωρό στο νοσοκομείο - Φωτ.: BBC.

Η επίθεση σημειώθηκε την Κυριακή στα όρια του καταφυγίου τίγρεων Μπαντχαβγκάρχ. Σε όλη την Ινδία, οι άνθρωποι που ζουν σε περιοχές κοντά σε δάση και εθνικά πάρκα έχουν γίνει μάρτυρες αυξημένων επιθέσεων από ζώα το τελευταίο διάστημα

Οι ειδικοί λένε ότι αυτό συμβαίνει επειδή η ταχεία αστικοποίηση καταστρέφει τα δάση, αναγκάζοντας τα ζώα να εισέρχονται σε χωριά και πόλεις αναζητώντας θηράματα αλλά και καταφύγιο.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ