Ινδία: Αμερικανίδα «σκηνοθέτησε» την απαγωγή της- Για να της στείλουν χρήματα οι γονείς της

Ινδία: Αμερικανίδα «σκηνοθέτησε» την απαγωγή της- Για να της στείλουν χρήματα οι γονείς της Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Η αστυνομία της Ινδίας συνέλαβε μια Αμερικανίδα στο Δελχί που φέρεται να σκηνοθέτησε την απαγωγή της, για να αναγκάσει τους γονείς της να της στείλουν χρήματα, επειδή είχε μείνει απένταρη. 

Η 27χρονη έφτασε στην Ινδία στις 3 Μαΐου, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ. Στις 7 Ιουλίου τηλεφώνησε στη μητέρα της και είπε ότι δέχθηκε επίθεση από άνδρα, σύμφωνα με το NDTV. Οι γονείς της επικοινώνησαν με την αμερικανική πρεσβεία στην Ινδία, η οποία ενημέρωσε τις τοπικές αρχές, που άρχισαν να κάνουν έρευνα για το πού βρίσκεται η 27χρονη. 

Οι ινδικές αρχές εντόπισαν τη διεύθυνση IP από την οποία η γυναίκα είχε κάνει βιντεοκλήση στη μητέρα της, στοιχείο που οδήγησε στη σύλληψη ενός 31χρονου Νιγηριανού, σύμφωνα με την Indian Express. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο άνδρας τους είπε ότι η 27χρονη βρισκόταν σε διαμέρισμα στα περίχωρα του Δελχί. 

«Μετά τη διάσωσή της, αποκαλύφθηκε ότι είχε σκηνοθετήσει το περιστατικό για να εκβιάσει τους γονείς της», είπε ο υπαρχηγός της αστυνομίας του Δελχί, Αμρούτα Γκουγκούλοτ, στην Indian Express. 

Η 27χρονη, που είναι από την Ουάσινγκτον, γνώρισε τον 31χρονο Νιγηριανό μέσω Facebook και έμενε μαζί του από τη στιγμή που έφτασε στην Ινδία, συμπλήρωσε ο ίδιος. Επίσης, οι αρχές διαπίστωσαν ότι έχει λήξει τόσο η βίζα της γυναίκας, όσο και το διαβατήριο του άνδρα. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Politico: «Ο πόλεμος στο Ιράν αφορά και την Ευρώπη» εξηγεί πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Τραμπ

Προειδοποίησε ότι η Ευρώπη δεν δείχνει την απαραίτητη σοβαρότητα απέναντι ούτε στην Κίνα, συνδέοντας τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή με τη ρωσοκινεζική συνεργασία και τόνισε ότι οι μεγάλες κρίσεις είναι πλέον αλληλένδετες, κάτι που η Ευρώπη εξακολουθεί να υποτιμά
THE LIFO TEAM
Παλαιστίνιοι αναγκάζονται να κατεδαφίσουν τα ίδια τους τα σπίτια για να χτιστεί ισραηλινό θεματικό πάρκο

Διεθνή / Παλαιστίνιοι αναγκάζονται να κατεδαφίσουν τα ίδια τους τα σπίτια για να χτιστεί ισραηλινό θεματικό πάρκο

Οι κάτοικοι της συνοικίας al-Bustan στην ανατολική Ιερουσαλήμ αναγκάζονται να κατεδαφίσουν τα πατρικά τους σπίτια, καθώς σύμφωνα με τις ισραηλινές αρχές είναι η οικονομικότερη λύση
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΙ ΤΖΙΝΠΙΝΓΚ TIME

Διεθνή / Time: «Το reunion του Τραμπ με τον Σι» - Πώς το ταξίδι στην Κίνα έδειξε ότι η παγκόσμια ισχύς αλλάζει χέρια

Το εξώφυλλο του περιοδικού για το ταξίδι του Αμερικανού προέδρου στην Κίνα - Τι αναφέρει σε ανάλυσή του για τους στόχους Τραμπ και πώς ο «Σι τον έβαλε στη γωνία»
THE LIFO TEAM