Ιαπωνία: Μυστηριώδες λευκό αντικείμενο στον ουρανό έβαλε «φωτιά» στο Twitter -Θεωρίες για UFO και κορωνοϊό

Ιαπωνία: Μυστηριώδες λευκό αντικείμενο στον ουρανό έβαλε «φωτιά» στο Twitter -Θεωρίες για UFO και κορωνοϊό Facebook Twitter
0

Ένα μυστηριώδες λευκό αντικείμενο, που εμφανίστηκε στον ουρανό πάνω από τη βόρεια Ιαπωνία την Τετάρτη, έβαλε «φωτιά» στα social media.

Οι θεωρίες που διατυπώθηκαν κυμαίνονταν από- τις συνήθεις σε τέτοιες περιπτώσεις- απόψεις ότι είναι UFO, μέχρι σενάρια που σχετίζονται με τον κορωνοϊό. Σε εικόνες που προβλήθηκαν στην τηλεόραση από την πόλη Σεντάι, στη βορειοανατολική Ιαπωνία, φαίνεται ένα αντικείμενο σαν μπαλόνι, πάνω από ένα σταυρό με έλικες.

Αξιωματούχοι της μετεωρολογικής υπηρεσίας του Σεντάι ανέφεραν ότι το αντικείμενο εμφανίστηκε περίπου την αυγή και έμεινε στον ουρανό για ώρες, κατά κύριο λόγο χωρίς να κινείται, μέχρι να το κρύψουν τα σύννεφα.

 

Mέχρι το απόγευμα, το θέμα αυτό ήταν στην πρώτη τριάδα των trends στο Twitter για την Ιαπωνία. Οι θεωρίες στις αναρτήσεις ποικίλαν, από UFO μέχρι μπαλόνια για ρίψη φυλλαδίων από τη Βόρεια Κορέα. Κάποιος συνωμοσιολόγος έφτασε στο σημείο να γράψει ότι το μπαλόνι «μπορεί να εξαπλώνει τον κορωνοϊό», και δέχτηκε τα ειρωνικά σχόλια άλλων.

Αξιωματούχος της τοπικής κυβέρνησης ανέφερε ότι οι έρευνες είναι σε εξέλιξη, καθώς είναι απροσδιόριστο ακόμη τόσο το μέγεθος, όσο η προέλευση και η χρησιμότητά του. «Δεν έχουμε απολύτως καμία ιδέα για το τι είναι», παραδέχθηκε εκπρόσωπος της μετεωρολογικής υπηρεσίας. «Μπορεί να είναι κάποιου είδους εξοπλισμός παρακολούθησης του καιρού, αλλά σίγουρα δεν είναι δικός μας», συμπλήρωσε.

Με πληροφορίες από Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έρευνα: Περισσότερα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα στις ηλικίες 16 – 24 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο

Διεθνή / Έρευνα: Περισσότερα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα στις ηλικίες 16 – 24 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο

Για πρώτη φορά μετά από χρόνια αλλάζει τόσο το ποσοστό των νέων ανθρώπων που αυτοπροσδιορίζονται ως γκέι ή bisexual, αλλά και το ποσοστό του πληθυσμού που δηλώνει μέλος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας
NEWSROOM