Η Virgin Atlantic επιτρέπει στους εργαζομένους της να δείχνουν τα τατουάζ τους

Η Virgin Atlantic επιτρέπει στους εργαζομένους της να δείχνουν τα τατουάζ τους Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook/Virgin Atlantic
0

Η Virgin Atlantic πρωτοπορεί και αλλάζει τον κώδικα ενδυμασίας, επιτρέποντας στους εργαζομένους τους να δείχνουν τα τατουάζ τους.

Η απόφαση τέθηκε σε ισχύ από την 31η Μαΐου και η Virgin είναι η πρώτη αεροπορική στη Βρετανία που λαμβάνει σχετική απόφαση. 

Οι αεροσυνοδοί -και το λοιπό προσωπικό- αναγκάζονταν να φορούν επιπλέον ρούχα ή να καλύπτουν τα τατουάζ με μέικαπ, πλέον, όμως, μπορούν να τα επιδεικνύουν με τις «ευλογίες» της εταιρείας, που αναγνωρίζει ότι αποτελούν μορφή προσωπικής έκφρασης. 

«Πάντα ενθαρρύναμε τους ανθρώπους μας να είναι ο εαυτός τους, οπότε από σήμερα μπορούν πλέον να δείχνουν τα τατουάζ τους με υπερηφάνεια» σημείωσε η αεροπορική σε ανάρτησή της στο Facebook. 

Ωστόσο, οι νέες προβλέψεις αφορούν τατουάζ σε χέρια και πόδια και όχι όσους έχουν σε κεφάλι, λαιμό ή πρόσωπο. Η πολιτική, ωστόσο, εξετάζεται και για αυτές τις κατηγορίες. 

«Πολλοί χρησιμοποιούν τα τατουάζ για να εκφράσουν τη μοναδικότητά τους και οι εργαζόμενοί μας που έχουν επαφή με το κοινό ή φορούν στολές, δεν πρέπει να εξαιρούνται από αυτό τον κανόνα, εάν το επιθυμούν» σημείωσε η Estelle Hollingsworth, επικεφαλής ανθρωπίνου δυναμικού της εταιρείας. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ