Ο βασιλιάς Καρόλος «έσπασε» το πρωτόκολλο και φίλησε την Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ- «Μεγαλειότατε, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω»

Ο βασιλιάς Κάρολος χαιρετά την Στέλα ΜακΚάρτνει Facebook Twitter
Φωτ: Jonathan Brady - Pool/Getty Images
0

Μία αστεία στιγμή μοιράστηκαν βασιλιάς Κάρολος και Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ, σε δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στο Μπάκιγχαμ για επιχειρηματίες ενόψει της COP27.

Ο βασιλιάς Κάρολος, υποδέχθηκε περισσότερους από 200 καλεσμένους στη βασιλική κατοικία του, μεταξύ των οποίων και τον Ρίσι Σουνάκ.

Καθώς χαιρετούσε τους καλεσμένους, ο βασιλιάς Κάρολος φίλησε τη Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ. Η σχεδιάστρια μόδας γέλασε και του είπε: «Μεγαλειότατε, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω πια. Νομίζω ότι πρέπει να κάνω αυτό τώρα» και υποκλίθηκε, κάνοντας Κάρολο και Σούνακ να γελάσουν.

Υπενθυμίζεται ότι η βασίλισσα φιλούσε μόνο μέλη της οικογένειάς της ή στενούς της φίλους σε εκδηλώσεις. Αλλά ο Κάρολος φαίνεται να είναι διαφορετικός, χαιρετώντας γνωστούς και άλλους βασιλείς, όπως η βασίλισσα Λετίτσια της Ισπανίας, με ένα φιλί και επιτρέποντας ακόμη και σε έναν συμπολίτη του να τον φιλήσει στο μάγουλο έξω από το παλάτι μετά τον θάνατο της μητέρας του τον Σεπτέμβριο. 

Βίντεο: Η στιγμή του χαιρετισμού του βασιλιά Καρόλου και της Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η βασίλισσα Καμίλα θα εκπροσωπήσει τον Κάρολο στο μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

Διεθνή / Η βασίλισσα Καμίλα θα εκπροσωπήσει τον Κάρολο στο μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

Την Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου η επιμνημόσυνη δέηση στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο Κάστρο του Ουίνδσορ - Απών ο βασιλιάς Κάρολος μετά την ανακοίνωση πως διαγνώστηκε με καρκίνο
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ