Η Σιένα Μίλερ γλίτωσε την παρενόχληση από τον Χάρβεϊ Γουάινστιν χάρη στον Τζουντ Λο

Η Σιένα Μίλερ Facebook Twitter
Φωτ: EPA/NEIL HALL
0

Η Σιένα Μίλερ έδωσε συνέντευξη στον Guardian και εξομολογήθηκε πώς η σχέση της με τον Τζουντ Λο, ίσως, να την προστάτευσε από μια πιθανή σεξουαλική παρενόχληση από τον Χάρβεϊ Γουάινστιν.

«Ήμουν η κοπέλα του Τζουντ Λο, και προφανώς αυτό με προστάτευε», είπε Σιέννα Μίλερ, προσθέτοντας ότι ο σύντροφός της στα μάτια του Γουάινστιν «ήταν ένας σπουδαίος ηθοποιός». 

Η Σιένα Μίλερ αποκαλούσε «Μπαμπά» του Γουάνιστιν από την πρώτη μέρα των γυρισμάτων, όταν συνεργάστηκαν και όπως αναφέρει: «Είμαι σίγουρη ότι βοήθησε κι αυτό». Εξήγησε, δε, ότι δεν υπήρχε καμία σεξουαλική χροιά στο παρατσούκλι που χρησιμοποιούσε για εκείνον.

Στη συνέντευξή της, η Σιένα Μίλέρ θυμήθηκε ότι ο Χάρβεϊ Γουάινστιν είχε ασκήσει λεκτική βία εναντίον της αναφορικά με την κοινωνική της ζωή, εκτός πλατό.

«Έκανα πρόβα μία μέρα με τον Steve Buscemi και ο Harvey με πήρε τηλέφωνο και ζήτησε να με δει στο γραφείο του. Του είπα “Κάνω πρόβα”. Και μετά ούρλιαξε “Τώρα” και μου έστειλε ένα αυτοκίνητο», περιέγραψε η ηθοποιός..

«Με έβαλε να κάτσω στο γραφείο του και μου είπε “Δεν πρόκειται να κάνεις γ@@@@@@@@ εξόδους πια, δεν θα διασκεδάζεις”. Περνούσα καλά και κατάφερνα να είμαι στην ώρα μου στη δουλειά. Κι εκείνος στεκόταν πάνω από το κεφάλι μου ενώ εγώ καθόμουν στην καρέκλα με τα χείλη μου να τρέμουν κι έπειτα κοπάνησε την πόρτα κι εγώ έβαλα τα κλάματα», πρόσθεσε.

Ο Γουάινστιν επέστρεψε και της είπε: «Είναι επειδή είμαι γ@@@@@@@ περήφανος για σένα», χτυπώντας την πόρτα πίσω του.

Η υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός ανέφερε ότι αντιμετώπισε όλο το σκηνικό σαν τελετή ενηλικίωσης. «Δεν ήσουν στα αλήθεια μυημένος μέχρι να σε κάνει να κλάψεις ο Γουάινστιν».

«Φανταζόμουν ότι έτσι είναι οι παραγωγοί του Χόλιγουντ. Ειλικρινά ένιωθα ότι μου έδωσε την μεγαλύτερη επιβεβαίωση. Ένιωθα ευγνωμοσύνη. Δεν τον φοβόμουν», αποκάλυψε.

Η Σιένα Μίλερ, μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι δεν γνώριζε για τους βιασμούς, ενώ ανέφερε ότι δεν έχει δεχθεί ποτέ ανήθικη πρόταση.

«Δεν ήξερα ότι βίαζε ανθρώπους. Μου ζήτησε μία φορά να βρεθούμε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου κι έφερα μαζί μου τους άλλους παραγωγούς και ήταν αθώο», είπε. «Ποτέ δεν έχω δεχτεί κάποια ανήθικη πρόταση από κάποιον για κάποια δουλειά», συμπλήρωσε.

Με πληροφορίες Daily Mail

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άντριου: «Θέλει να υποκλινόμαστε» - Οι πιο προκλητικές απαιτήσεις του κατά τη μετακόμιση

Διεθνή / Άντριου: «Θέλει να υποκλινόμαστε» - Οι πιο προκλητικές απαιτήσεις του κατά τη μετακόμιση

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η συμπεριφορά του ενισχύει την εικόνα ενός ανθρώπου που δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα, συνεχίζοντας να λειτουργεί με βάση τα προνόμια του παρελθόντος
THE LIFO TEAM
ΑΛΙ ΛΑΡΙΤΖΑΝΙ ΘΑΝΑΤΟΣ

Διεθνή / Γιατί ο θάνατος του Αλί Λαριτζανί μπορεί να είναι μεγαλύτερο πλήγμα από του Αλί Χαμενεΐ;

Η εξόντωση του Αλί Λαριτζανί δεν αφαιρεί απλώς μια ισχυρή προσωπικότητα από το ιρανικό σύστημα εξουσίας, αλλά απειλεί να διαταράξει τις εύθραυστες ισορροπίες μεταξύ στρατού, πολιτικής και διπλωματίας
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑ ΡΟΜΠΕΡΤ ΚΕΝΕΝΤΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Διεθνή / ΗΠΑ: Δικαστής ακυρώνει τα σχέδια του Ρόμπερτ Κένεντι Τζ. για αλλαγές στο πρόγραμμα παιδικών εμβολίων

Δικαστής μπλόκαρε τις αλλαγές του Αμερικανού υπουργού Υγείας στο πρόγραμμα παιδικών εμβολιασμών, αναστέλλοντας παράλληλα τους διορισμούς του σε συμβουλευτική επιτροπή, σε μια απόφαση που χαρακτηρίζεται σημαντική για την προστασία της δημόσιας υγείας και ειδικά των παιδιών
THE LIFO TEAM
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ CHELSEA ΡΟΜΑΝ ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ

Διεθνή / Το Ηνωμένο Βασίλειο ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά κατά του Ρόμαν Αμπράμοβιτς για τα έσοδα από την πώληση της Chelsea

Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος κατηγορείται ότι έχασε την «τελευταία ευκαιρία» να διαθέσει τα χρήματα για να βοηθήσει τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία
THE LIFO TEAM