Η Σιένα Μίλερ γλίτωσε την παρενόχληση από τον Χάρβεϊ Γουάινστιν χάρη στον Τζουντ Λο

Η Σιένα Μίλερ Facebook Twitter
Φωτ: EPA/NEIL HALL
0

Η Σιένα Μίλερ έδωσε συνέντευξη στον Guardian και εξομολογήθηκε πώς η σχέση της με τον Τζουντ Λο, ίσως, να την προστάτευσε από μια πιθανή σεξουαλική παρενόχληση από τον Χάρβεϊ Γουάινστιν.

«Ήμουν η κοπέλα του Τζουντ Λο, και προφανώς αυτό με προστάτευε», είπε Σιέννα Μίλερ, προσθέτοντας ότι ο σύντροφός της στα μάτια του Γουάινστιν «ήταν ένας σπουδαίος ηθοποιός». 

Η Σιένα Μίλερ αποκαλούσε «Μπαμπά» του Γουάνιστιν από την πρώτη μέρα των γυρισμάτων, όταν συνεργάστηκαν και όπως αναφέρει: «Είμαι σίγουρη ότι βοήθησε κι αυτό». Εξήγησε, δε, ότι δεν υπήρχε καμία σεξουαλική χροιά στο παρατσούκλι που χρησιμοποιούσε για εκείνον.

Στη συνέντευξή της, η Σιένα Μίλέρ θυμήθηκε ότι ο Χάρβεϊ Γουάινστιν είχε ασκήσει λεκτική βία εναντίον της αναφορικά με την κοινωνική της ζωή, εκτός πλατό.

«Έκανα πρόβα μία μέρα με τον Steve Buscemi και ο Harvey με πήρε τηλέφωνο και ζήτησε να με δει στο γραφείο του. Του είπα “Κάνω πρόβα”. Και μετά ούρλιαξε “Τώρα” και μου έστειλε ένα αυτοκίνητο», περιέγραψε η ηθοποιός..

«Με έβαλε να κάτσω στο γραφείο του και μου είπε “Δεν πρόκειται να κάνεις γ@@@@@@@@ εξόδους πια, δεν θα διασκεδάζεις”. Περνούσα καλά και κατάφερνα να είμαι στην ώρα μου στη δουλειά. Κι εκείνος στεκόταν πάνω από το κεφάλι μου ενώ εγώ καθόμουν στην καρέκλα με τα χείλη μου να τρέμουν κι έπειτα κοπάνησε την πόρτα κι εγώ έβαλα τα κλάματα», πρόσθεσε.

Ο Γουάινστιν επέστρεψε και της είπε: «Είναι επειδή είμαι γ@@@@@@@ περήφανος για σένα», χτυπώντας την πόρτα πίσω του.

Η υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός ανέφερε ότι αντιμετώπισε όλο το σκηνικό σαν τελετή ενηλικίωσης. «Δεν ήσουν στα αλήθεια μυημένος μέχρι να σε κάνει να κλάψεις ο Γουάινστιν».

«Φανταζόμουν ότι έτσι είναι οι παραγωγοί του Χόλιγουντ. Ειλικρινά ένιωθα ότι μου έδωσε την μεγαλύτερη επιβεβαίωση. Ένιωθα ευγνωμοσύνη. Δεν τον φοβόμουν», αποκάλυψε.

Η Σιένα Μίλερ, μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι δεν γνώριζε για τους βιασμούς, ενώ ανέφερε ότι δεν έχει δεχθεί ποτέ ανήθικη πρόταση.

«Δεν ήξερα ότι βίαζε ανθρώπους. Μου ζήτησε μία φορά να βρεθούμε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου κι έφερα μαζί μου τους άλλους παραγωγούς και ήταν αθώο», είπε. «Ποτέ δεν έχω δεχτεί κάποια ανήθικη πρόταση από κάποιον για κάποια δουλειά», συμπλήρωσε.

Με πληροφορίες Daily Mail

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΡΑΜΠ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ ΕΕ

Διεθνή / Ουκρανία: Ποιες χώρες ετοιμάζουν αντιπρόταση στο σχέδιο 28 σημείων του Τραμπ - Οι «κόκκινες γραμμές»

Τι λένε τρεις πηγές στο Reuters - Πίεση Τραμπ στον Ζελένσκι να υπογράψει - «Παρόμοιες εγγυήσεις ασφαλείας με αυτές στο Άρθρο 5 του ΝΑΤΟ» έχει το αμερικανικό σχέδιο
LIFO NEWSROOM
ΓΙΑ ΣΚ - Τι σημαίνει η νέα πολιτική της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ για τη σβάστικα και τις θηλιές της Κου Κουξ Κλαν

Διεθνή / Τι σημαίνει η νέα πολιτική της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ για τη σβάστικα και τις θηλιές της Κου Κουξ Κλαν

Η ηγεσία της Ακτοφυλακής έχει δεσμευτεί ότι τα σύμβολα «παραμένουν αντίθετα με τις αξίες του σώματος», όμως το πώς θα εφαρμόζεται στην πράξη το νέο καθεστώς παραμένει ανοιχτό
LIFO NEWSROOM
G20 ΣΥΝΟΔΟΣ

Διεθνή / Χωρίς Τραμπ και Πούτιν η σύνοδος της G20: Έκκληση να τερματίσουν «τις συγκρούσεις που προκαλούν τόσο θάνατο»

Η κυβέρνηση Τραμπ μποϊκοτάρει τελείως τις συνομιλίες, καθώς κατηγορεί την κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής ότι καταπιέζει τους λευκούς γαιοκτήμονες
LIFO NEWSROOM
ΓΙΑ ΣΚ - Βούτσιτς για τις καταγγελίες περί «σαφάρι ελεύθερων σκοπευτών» στο Σαράγεβο: «Δεν έχω σκοτώσει κανέναν»

Διεθνή / Βούτσιτς για τις καταγγελίες περί «σαφάρι ελεύθερων σκοπευτών» στο Σαράγεβο: «Δεν έχω σκοτώσει κανέναν»

Την ίδια ώρα, εισαγγελείς στο Μιλάνο έχουν ξεκινήσει έρευνα για Ιταλούς υπηκόους που ενδέχεται να συμμετείχαν σε αυτές τις δολοφονικές «εκδρομές»
LIFO NEWSROOM
Στον Λευκό Οίκο ο Μαμντάνι - «Είχαμε μια υπέροχη συνάντηση», λέει ο Τραμπ

Διεθνή / Στον Λευκό Οίκο ο Μαμντάνι: «Είχαμε μια υπέροχη συνάντηση», λέει ο Τραμπ

Απρόσμενα θετικό το κλίμα της συνάντησης - «Συμφωνήσαμε σε περισσότερα από όσα περιμέναμε», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος - Τι απάντησε για τον χαρακτηρισμό «φασίστας» που του αποδίδει ο Μαμντάνι
LIFO NEWSROOM