Η Shell θα κάνει έρευνες με την Τουρκία για πετρέλαιο

Η Shell θα κάνει έρευνες με την Τουρκία για πετρέλαιο Facebook Twitter
0

Ανησυχίες δημιουργία η συμφωνία της Τουρκίας με την πετρελαϊκή εταιρία Shell για έρευνες στη Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Τουρκία καθώς η Άγκυρα υποστηρίζει ότι οι έρευνες θα πραγματοποιηθούν εντός της Α.Ο.Ζ της, το θέμα όμως είναι ότι η ίδια δεν αναγνωρίζει υφαλοκρηπίδα στο Καστελόριζο, ούτε την Κυριακή Α.Ο.Ζ.

Την είδηση της συμφωνίας αποκάλυψε σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο η εφημερίδα Σαμπάχ που αναφέρει ότι στην τελετή υπογραφής θα παραστούν υψηλόβαθμα στελέχη της Shell και ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας και πως οι έρευνες θα αρχίσουν από τα ανοιχτά της Αττάλειας, χωρίς να διευκρινίζεται όμως το που ακριβώς. Τα έσοδα που θα προκύψουν θα μοιραστούν 50-50 μεταξύ Άγκυρας και εταιρίας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιοι συλλαμβάνονται από την υπηρεσία Μετανάστευσης υπό την προεδρία Τραμπ;

Διεθνή / Ποιοι συλλαμβάνονται από την υπηρεσία Μετανάστευσης υπό την προεδρία Τραμπ;

Από την ανάληψη της εξουσίας από τον Τραμπ, στο στόχαστρο βρίσκονται όχι μόνο εγκληματίες αλλά και μετανάστες εργάτες, φοιτητές ακτιβιστές, ακόμη και τουρίστες με ζητήματα βίζας
LIFO NEWSROOM