Η Σακίρα απέρριψε την πρόταση των εισαγγελέων, αντιμέτωπη με δίκη για φοροδιαφυγή

Η Σακίρα απέρριψε την πρόταση των εισαγγελέων, αντιμέτωπη με δίκη για φοροδιαφυγή Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Η Σακίρα προτίμησε να πάει σε δίκη αντί να δεχθεί τον διακανονισμό που πρότειναν οι Ισπανοί εισαγγελείς, αναφορικά με τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή ύψους 14,5 εκατομμυρίων ευρώ. 

Η σταρ «είναι απόλυτα σίγουρη για την αθωότητά της και επιλέγει να αφήσει το ζήτημα στα χέρια της δικαιοσύνης», ανακοίνωσαν οι εκπρόσωποί της. Στην ίδια ανακοίνωση επεσήμαναν ότι πάντα τηρούσε όλες τις φορολογικές υποχρεώσεις της και πως η τραγουδίστρια θεωρεί ότι η υπόθεση είναι μια «απόλυτη παραβίαση των δικαιωμάτων της». 

Δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες του διακανονισμού που πρότειναν οι Ισπανοί εισαγγελείς. Η Κολομβιανή σταρ κατηγορείται ότι δεν κατέβαλε φόρους εισοδήματος ύψους 14,5 εκατομμυρίων ευρώ από το 2012 έως το 2014. 

Στο επίκεντρο της υπόθεσης είναι το πού ζούσε η Σακίρα εκείνη την περίοδο. Οι εισαγγελείς υποστηρίζουν ότι έμενε κατά κύριο λόγω στη Βαρκελώνη. Η ίδια λέει ότι εγκαταστάθηκε στην πόλη το 2015, όπου ζούσε με τον Ζεράρ Πικέ, τον πρώην πλέον σύζυγό της με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά. 

Αν κριθεί ένοχη για φοροδιαφυγή, η Σακίρα είναι αντιμέτωπη με πιθανό πρόστιμο και ποινή φυλάκισης. Μέχρι στιγμής δεν έχει παραπεμφθεί επίσημα σε δίκη, ούτε έχει οριστεί ημερομηνία για αυτή. 

Με πληροφορίες από Reuters, AP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπράιαν Τζόνσον: Ο μεγιστάνας που θέλει να αντιστρέψει τη βιολογική ηλικία ανέβασε νέα φωτογραφία

Διεθνή / Μπράιαν Τζόνσον: Αντιδράσεις για το project Baby Face - «Δείχνεις χλωμός, κουρασμένος και μεγάλος»

Ο μεγιστάνας που θέλει να αντιστρέψει τη βιολογική ηλικία φωτογραφήθηκε γυμνός και πόσταρε νέα selfie του, στην οποία υποτίθεται ότι θα έπρεπε να φαίνεται νεότερος, αλλά...
NEWSROOM