Η Ρωσία έδωσε διετή παράταση παραμονής στον Έντουαρντ Σνόουντεν

Η Ρωσία έδωσε διετή παράταση παραμονής στον Έντουαρντ Σνόουντεν Facebook Twitter
0

Οι αρμόδιες υπηρεσίες στη Ρωσία, έδωσαν παράταση μιας διετίας στην παραμονή του πρώην στελέχους των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, Έντουαρντ Σνόουντεν, όπως γνωστοποίησε εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου των Εξωτερικών.


«Η παραμονή του Σνόουντεν στη Ρωσία παρατάθηκε για μία διετία», ανέφερε σε ανάρτησή της, στο Facebook, η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, Μαρία Ζαχάροβα.

Ο πρώην σύμβουλος της NSA, διέρρευσε απόρρητες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες παρακολούθησης της αμερικανικής υπηρεσίας εθνικής ασφαλείας. Κατηγορείται για κατασκοπεία και κινδυνεύει να καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 30 ετών αν επιστρέψει στις ΗΠΑ.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Υόρκη Μαμντάνι Αστόρια

Διεθνή / Αφήνει την Αστόρια και μετακομίζει στην επίσημη δημαρχιακή κατοικία ο Μαμντάνι

Ο Μαμντάνι ανέφερε ότι θα του λείψει η καθημερινότητα στην Αστόρια, σημειώνοντας ωστόσο πως «ακόμη και όταν δεν θα ζω πλέον εκεί, η Αστόρια θα συνεχίσει να ζει μέσα μου και στο έργο μου»
LIFO NEWSROOM
Αυστρία: Ορειβάτισσα εγκαταλείφθηκε από τον σύντροφό της στην υψηλότερη κορφή και πέθανε από το κρύο

Διεθνή / Αυστρία: Εγκατέλειψε την ορειβάτιδα σύντροφό του στην υψηλότερη κορφή και εκείνη πέθανε από το κρύο

Οι κινήσεις που φάνηκαν ύποπτες στους εισαγγελείς - Ο 39χρονος φέρεται να «έβαλε το κινητό σε σίγαση» ενώ προσπαθούσαν να τον εντοπίσουν διασωστικές ομάδες
LIFO NEWSROOM