Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άρντερν σχεδιάζει τον καλοκαιρινό της γάμο

Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άρντερν σχεδιάζει τον καλοκαιρινό της γάμο Facebook Twitter
0

Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, Τζασίντα Άρντερν σχεδιάζει να παντρευτεί το καλοκαίρι, αλλά δεν αποκάλυψε την ημερομηνία του γάμου της, ανέφεραν σήμερα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η Άρντερν είπε στο ραδιοφωνικό δίκτυο Coast ότι η ίδια και ο σύντροφός της, παρουσιαστής της τηλεόρασης Κλαρκ Γκέιφορντ, «τελικά έκλεισαν ημερομηνία» γάμου, σύμφωνα με την εφημερίδα New Zealand Herald.

«Αυτό δεν σημαίνει ότι το έχουμε πει σε κανέναν ακόμη, οπότε αισθάνομαι ότι πρέπει πιθανώς να στείλουμε κάποιες προσκλήσεις», ανέφερε η πρωθυπουργός.

Η 40χρονη πρωθυπουργός αρραβωνιάστηκε με τον Γκέιφορντ, 44 ετών, κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα το 2019 και έχουν μια κόρη σχεδόν τριών ετών.

Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, Τζασίντα Άρντερν σχεδιάζει τον καλοκαιρινό της γάμο Facebook Twitter
Η Άρντερν και ο σύντροφός της Κλαρκ Γκέιφορντ με το νεογέννητο μωρό τους, 21 Ιουνίου 2018 (GETTY IMAGES)

Εδώ η αποκάλυψη του ονόματος του μωρού

Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άρντερν σχεδιάζει τον καλοκαιρινό της γάμο Facebook Twitter
Με την κόρη της, Neve, τον Φεβρουάριο του 2020

Ο γάμος που προγραμματίζεται για το καλοκαίρι, τους μήνες από τον Δεκέμβριο έως τον Φεβρουάριο στο νότιο ημισφαίριο, μπορεί να μην γιορταστεί με τον παραδοσιακό τρόπο, καθώς η πρωθυπουργός παραδέχτηκε ότι «αισθάνεται κάπως μεγάλη σε ηλικία για να κάνει ένα γαμήλιο πάρτι», ανέφεραν δημοσιεύματα.

Δεν υπάρχει «τίποτα παραπάνω να προσθέσουμε από αυτά που μεταδόθηκαν σήμερα το πρωί», δήλωσε στο Reuters ένας εκπρόσωπος του γραφείου της πρωθυπουργού.

Η Άρντερν έγινε η νεότερη πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας όταν ανέλαβε τα καθήκοντά της το 2017 και είναι μια από τους λίγες εκλεγμένες ηγέτιδες που κατείχε πρωθυπουργικό αξίωμα ενώ ήταν έγκυος.

Ο Γκέιφορντ μιλά για την ζωή στο σπίτι με το μωρό τους

Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άρντερν σχεδιάζει τον καλοκαιρινό της γάμο Facebook Twitter

Τον περασμένο Οκτώβριο, κατέγραψε την μεγαλύτερη εκλογική νίκη για το κεντροαριστερό Εργατικό Κόμμα της μετά από μισό αιώνα, κυρίως λόγω της αποφασιστικής αντίδρασης της κυβέρνησής της απέναντι στο ξέσπασμα της πανδημίας Covid-19.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ