Η PayPal επιτρέπει αγορά και πώληση κρυπτονομισμάτων στη Βρετανία

Η PayPal επιτρέπει αγορά και πώληση κρυπτονομισμάτων στη Βρετανία Facebook Twitter
0

Η PayPal ανακοίνωσε πως θα επιτρέπει πλέον σε Βρετανούς πελάτες να αγοράζουν, να διατηρούν και πωλούν κρυπτονομίσματα, ξεκινώντας από αυτή την εβδομάδα. 

Πρόκειται για την πρώτη διεθνή επέκταση της Paypal στην αγορά των κρυπτονομισμάτων, που ξεκίνησε για πρώτη φορά πέρυσι τον Οκτώβριο, στις ΗΠΑ.

«Έχει πάει πραγματικά καλά στις ΗΠΑ», σημείωσε ο Jose Fernandez da Ponte, γενικός διευθυντής της PayPal και αρμόδιος για την αγορά κρυπτονομισμάτων, . «Το ίδιο καλά περιμένουμε να πάει και στο Ηνωμένο Βασίλειο», πρόσθεσε.

Το νέο χαρακτηριστικό της Paypal θα επιτρέπει στους πελάτες να αγοράζουν ή να πωλούν Bitcoin, Ethereum ή Litecoin με περίπου μία λίρα. Οι χρήστες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν τις τιμές των κρυπτονομισμάτων σε πραγματικό χρόνο και να βρίσκουν εκπαιδευτικό περιεχόμενο για την εν λόγω αγορά.

Η PayPal λέει πως η ξαφνική ανάμιξή της στα κρυπτονομίσματα έχει σκοπό να διευκολύνει τον κόσμο προκειμένου να μπει στην αγορά. «Υπάρχουν εδώ και καιρό αλλά έπρεπε να είσαι πολύ προχωρημένος χρήστης για να καταφέρεις να έχεις πρόσβαση», λέει ο da Ponte. «Το να υπάρχει σε μια πλατφόρμα όπως η δική μας, είναι καλό πρώτο βήμα εισαγωγής», ανέφερε. 

Όπως εξηγεί, η εταιρία φιλοδοξεί να επεκταθεί και σε άλλες αγορές. «Θα ξεκινήσουμε με τα πρώτα βασικά και μετά θα δούμε πού βαδίζει η αγορά. Διαφορετικές αγορές έχουν διαφορετικά γούστα για υπηρεσίες», καταλήγει. 

Με πληροφορίες από CNBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Ο Παλαιστίνιος ακτιβιστής Μαχμούντ Χαλίλ κινδυνεύει να συλληφθεί ξανά

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο Παλαιστίνιος ακτιβιστής Μαχμούντ Χαλίλ κινδυνεύει να συλληφθεί ξανά

«Η πόρτα μπορεί να άνοιξε για πιθανή εκ νέου κράτηση στο μέλλον, αλλά αυτό δεν σταματά τη δέσμευσή μας στην Παλαιστίνη, στη Δικαιοσύνη και τη λογοδοσία», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Χαλίλ
THE LIFO TEAM
Ισπανία:

Διεθνή / Ισπανία: Μετεωρολόγοι πέφτουν θύματα μίας αυξανόμενης «ρητορικής μίσους», αποκαλύπτει έρευνα

Η υπουργός Περιβάλλοντος δήλωσε ότι οι επιθέσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επηρεάζουν την αντίληψη για τη μετεωρολογία και υποτιμούν το έργο των επιστημόνων
THE LIFO TEAM
ΕΛΒΕΤΙΑ CRANS MONTANA ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ

Διεθνή / Ελβετία: H υπάλληλος του μπαρ που φέρεται να κρατούσε τα βεγγαλικά δεν γνώριζε τους κινδύνους, αναφέρει η οικογένειά της

Υπενθυμίζεται ότι οι Γάλλοι ιδιοκτήτες του μπαρ κατηγορούνται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, σωματική βλάβη εξ αμελείας και εμπρησμό εξ αμελείας
THE LIFO TEAM