Η παρουσιάστρια Robin Roberts παντρεύεται μετά από 18 χρόνια την σύντροφό της Amber Laign

Η παρουσιάστρια Robin Roberts παντρεύεται μετά από 18 χρόνια την σύντροφό της Amber Laign Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

H Robin Roberts ανακοίνωσε ότι μέσα στο 2023 θα παντρευτεί με την επί 18 χρόνια σύντροφό της.

Η παρουσιάστρια του «Good Morning America» ανακοίνωσε ότι τελικά είπε το «ναι» και θα παντρευτεί την σύντροφό της Amber Laign, μέσα στην χρονιά που μόλις ξεκίνησε.

«Λέω ναι στον γάμο. Παντρευόμαστε φέτος» είπε η παρουσιάστρια ενώ παραδέχτηκε ότι δίσταζε να το ανακοινώσει δημόσια.

Η 62χρονη Roberts αποκάλυψε ακόμα ότι αυτή και η 48χρονη σύντροφός της είχαν μιλήσει για γάμο στο παρελθόν αλλά το ανέβαλαν όταν εκείνη διαγνώστηκε με καρκίνο του στήθους στα τέλη του 2021.

Η Laign ολοκλήρωσε την θεραπεία της με ακτινοβολίες τον Ιούλιο του 2022, μετά από επιπλοκές που παρουσίασε κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας της.

Το ζευγάρι ξεκίνησε τη σχέση του το 2005 αλλά η επίσης επιζήσασα από καρκίνο Roberts έκανε coming out μόλις τον Δεκέμβριο του 2013.

Το 2020 γιόρτασαν μαζί τα 15 χρόνια της σχέσης τους με την Laign να αποκαλύπτει ότι γνωρίστηκαν οι δυο τους σε ένα ραντεβού στα τυφλά.

«Το να σε έχω στο πλευρό μου είναι ένα δώρο καθώς συνεχίζουμε να περιηγούμαστε σε αυτό το πράγμα που ονομάζεται ζωή» είχε πει τότε.

«Έχεις την πιο ευγενική καρδιά και την πιο όμορφη ψυχή από τον οποιονδήποτε έχω γνωρίσει. Μου έδειξες ξανά και ξανά πώς να παραμείνω ταπεινή και πάντα να συμπεριφέρομαι στους άλλους με τον υπέρτατο σεβασμό. Απόλυτα όμορφο. Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά».

Με πληροφορίες του People

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ διακηρύσσει το «νόμιμο δικαίωμα» να αμυνθεί κατά του Ισραήλ

Διεθνή / Λίβανος: Η Χεζμπολάχ διακηρύσσει το «νόμιμο δικαίωμα» να αμυνθεί κατά του Ισραήλ

Στην «ανοικτή επιστολή» της, η οργάνωση διακηρύσσει ότι έχει το νόμιμο δικαίωμα «να αμυνθεί κατά ενός εχθρού που επιβάλλει τον πόλεμο στη χώρα μας και δεν σταματά τις επιθέσεις του».
LIFO NEWSROOM
Miss Universe 2025: Στέλεχος της διοργάνωσης αποκάλεσε «χαζή» τη Μις Μεξικό

Διεθνή / Miss Universe 2025: Εκπρόσωπος της διοργάνωσης αποκάλεσε «χαζή» τη Μις Μεξικό

Η Fatima Bosch αντιμετώπισε μια ιδιαίτερα αγενή συμπεριφορά από τον 60χρονο Nawat Itsaragrisil, ο οποίος την επέπληξε δημόσια με τον ισχυρισμό ότι η διαγωνιζόμενη δεν ανήρτησε προωθητικό περιεχόμενο στα social media
LIFO NEWSROOM
Κλαούντια Σέινμπαουμ: Θα κινηθεί νομικά απέναντι στον άνδρα που την παρενόχλησε σε δημόσια εμφάνισή της

Διεθνή / Κλαούντια Σέινμπαουμ: Θα κινηθεί νομικά απέναντι στον άνδρα που την παρενόχλησε σε δημόσια εμφάνισή της

«Aν δεν υποβάλω μήνυση, τι θα συμβεί με τις υπόλοιπες Μεξικανές γυναίκες; Αν το κάνουν αυτό στην πρόεδρο, τι θα γίνει με όλες τις άλλες;», δήλωσε η πρόεδρος του Μεξικού
LIFO NEWSROOM