Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είχε 60 εκατ. δολάρια όταν βγήκε από την κηδεμονία και τώρα κινδυνεύει με πτώχευση

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Δυσλειτουργική» και στο όριο της πτώχευσης μετά το τέλος της κηδεμονίας Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς βρίσκεται σε «σοβαρό κίνδυνο» τόσο σε ψυχικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο και βρίσκεται σε πολύ χειρότερη κατάσταση από αυτή που ήταν όσο βρισκόταν υπό την κηδεμονία του πατέρα της.  

Σύμφωνα με πηγές του TMZ, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι «εντελώς δυσλειτουργική». Από τότε που σταμάτησε η κηδεμονία της και δεν έχει καμία επίβλεψη οι εναλλαγές στη διάθεσή της είναι συνεχείς και «σοκαριστικές». 

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, σύμφωνα με πηγές που βρίσκονται κοντά στην τραγουδίστρια και επικαλείται το ΤΜΖ, φέρεται ότι είναι τελείως απομονωμένη και επικίνδυνα ασταθής

Οι λίγοι άνθρωποι που παραμένουν στη ζωή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς λένε ότι τα πήγαινε πολύ καλύτερα όταν ήταν υπό κηδεμονία. «Είχε πολλή ελευθερία και οι περιορισμοί υπήρχαν για να την προστατεύσουν. Δεν είναι προστατευμένη πλέον», είπε πρόσωπο στο κοντινό περιβάλλον της τραγουδίστριας. 

Άτομα από τον κύκλο της, δηλώνουν ότι είναι θυμωμένα με ό,τι συνέβη από τότε που τελείωσε η νομική της κηδεμονία, λέγοντας ότι δεν έχει αποδοθεί απολύτως «καμία δικαιοσύνη» συμπεριλαμβανομένων των ζητημάτων που αφορούν τα οικονομικά της. 

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς εικάζεται ότι έχει ξοδέψει μια περιουσία και βρίσκεται σε πραγματικό κίνδυνο πτώχευσης. Κατά πληροφορίες η Αμερικανίδα σταρ πήγαινε στη Γαλλική Πολυνησία περίπου μια φορά τον μήνα και ξόδευε σχεδόν ένα εκατομμύριο δολάρια σε κάθε ταξίδι μεταξύ άλλων σε ιδιωτικά τζετ και ακριβά ξενοδοχεία. Ακόμα, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς σχεδόν κάθε μήνα πήγαινε μόνη της στη Χαβάη, με ιδιωτικό τζετ, έμενε στην προεδρική σουίτα του Four Seasons και ξόδευε 350 χιλιάδες δολάρια σε κάθε της ταξίδι. 

«Δεν μπορεί να το αντέξει οικονομικά. Είχε 60 εκατομμύρια δολάρια όταν τελείωσε η κηδεμονία της, και τώρα κινδυνεύει να πτωχεύσει», δήλωσε πρόσωπο από τον στενό κύκλο της τραγουδίστριας. 

Το χρονικό της δικαστικής περιπέτειας για την κηδεμονία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς τέθηκε υπό την κηδεμονία του πατέρα της με δικαστική εντολή το 2008, κατά την οποία ο πατέρας της είχε τον πρώτο και τελευταίο λόγο σε όλες τις οικονομικές και ιατρικές αποφάσεις για την Μπρίτνεϊ έως το 2021. 

Τον Ιούνιο του 2021 η Σπίαρς μίλησε για πρώτη φορά στο δικαστήριο για όλα αυτά τα χρόνια, παρακαλώντας τον δικαστή να την απελευθερώσει από μία «κακοποιητική», όπως την χαρακτήρισε κηδεμονία του πατέρα της. Στην κατάθεσή της, ισχυρίστηκε ότι ενώ βρισκόταν υπό το συντηρητικό αυτό καθεστώς, αναγκάστηκε να κάνει περιοδεία παρά τη θέλησή της, ενώ δεν της επέτρεψαν να παντρευτεί ή να κάνει παιδί και επίσης υποστήριξε πως της έδιναν λίθιο, που την έκανε να φαίνεται σαν «μαστουρωμένη» και «ναρκωμένη».

Με πληροφορίες από ΤΜΖ 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΚΟΠΕΡΦΙΛΝΤ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΜΠΛΕΙΝ

Διεθνή / Αρχεία του FBI αποκαλύπτουν στενές σχέσεις του Έπσταϊν με τον Ντέιβιντ Κόπερφιλντ και τον Ντέιβιντ Μπλέιν

Οι διάσημοι ταχυδακτυλουργοί Ντέιβιντ Μπλέιν και Ντέιβιντ Κόπερφιλντ είχαν στενές σχέσεις με τον Τζέφρι Έπσταϊν σύμφωνα με αρχεία από το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης
THE LIFO TEAM
Πρώτη φορά ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ μίλησε για τους LGBTQ+ Καθολικούς - και έβαλε όριο στις ευλογίες

Διεθνή / Πρώτη φορά ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ μίλησε για τους LGBTQ+ Καθολικούς και έβαλε όριο στις ευλογίες

Ο πρώτος Αμερικανός Πάπας δήλωσε ότι η Εκκλησία δεν πρέπει να διχάζεται γύρω από τη σεξουαλικότητα, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι δεν σκοπεύει να πάει πέρα από τη γραμμή του Φραγκίσκου για τις άτυπες ευλογίες ομόφυλων ζευγαριών.
THE LIFO TEAM
Ο γκέι Καθολικός σχεδιαστής που ντύνει τον Πάπα

Διεθνή / Ο γκέι Καθολικός σχεδιαστής που ντύνει τον Πάπα

Ο Ιταλός Filippo Sorcinelli δημιουργεί εδώ και πάνω από 20 χρόνια τελετουργικά άμφια για το Βατικανό. Μετά τον Βενέδικτο ΙΣΤ΄ και τον Φραγκίσκο, τα σχέδιά του φορέθηκαν και από τον Πάπα Λέοντα ΙΔ΄, που βρέθηκε στη λίστα της Vogue με τους πιο καλοντυμένους ανθρώπους του 2025.
THE LIFO TEAM
NATO ΙΡΑΝ

Διεθνή / Politico: Γιατί ο πόλεμος στο Ιράν δείχνει ότι το ΝΑΤΟ δεν είναι έτοιμο να πολεμήσει τη Ρωσία

Από τις ελλείψεις σε πυρομαχικά μέχρι την ανεπαρκή χρηματοδότηση των ναυτικών δυνάμεων, η συμμαχία φαίνεται να βρίσκεται αρκετά μακριά από το να είναι πραγματικά έτοιμη για πόλεμο
THE LIFO TEAM