Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο κρεβάτι, (ξανά) χωρίς ρούχα, λέει μία περίεργη «καλημέρα»

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ξανά γυμνή στο κρεβάτι - Οι γκριμάτσες και η αλλιώτικη «καλημέρα» Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Για ακόμα μια φορά η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανάρτησε στα social media ένα βίντεο με την ίδια γυμνή.

Χθες η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανέβασε το βίντεο που δείχνει την ίδια να φοράει μόνο ένα κολιέ choker, ενώ διακρίνεται το ντεκολτέ της. Την ίδια στιγμή, η τραγουδίστρια χαμογελά πονηρά και λέει «καλημέρα» αλλάζοντας τη φωνή της.

Στο ίδιο βίντεο η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φέρνει την κάμερα πολύ κοντά στο πρόσωπό της. Στη συνέχεια, κάνει μια σειρά από γκριμάτσες, πριν δώσει στους ακόλουθούς της μία «γεύση» από το σώμα της.

Υπενθυμίζεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ποζάρει γυμνή σε βίντεο των προσωπικών της social media. Παλιότερα, η ίδια είχε δημοσιεύσει αντίστοιχα βίντεο είτε ιππεύοντας άλογο κάνοντας τόπλες είτε ποζάροντας γυμνή στην παραλία.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς για τα γυμνά βίντεο: Μου δίνει χαρά

Για τα πικάντικα στιγμιότυπα που έχουν τραβήξει τα βλέμματα πολλών, η τραγουδίστρια στο βιβλίο της με τίτλο «The Woman in Me», έχει δηλώσει πως κάτι τέτοιο της δίνει χαρά. «Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν γιατί μου αρέσει να φωτογραφίζω τον εαυτό μου γυμνό ή με καινούργια φορέματα», είχε γράψει.

Να σημειωθεί πως οι σέξι αναρτήσεις της φέρεται να συνέβαλαν στη ρήξη της σχέσης της με τους γιους της, ηλικίας 18 και 17 ετών. Από την πλευρά του, ο πρώην σύζυγός της, Κέβιν Φέντερλιν, είχε πει αναφορικά με τους γιους πως «μπορώ να φανταστώ πώς είναι να είσαι έφηβος, να πρέπει να πας στο γυμνάσιο και να έχεις να αντιμετωπίσεις τόσους ανθρώπους που σε ρωτούν για τα γυμνά βίντεο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς».

Με πληροφορίες από PageSix

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ