Η Μόσχα δεν θα συμμετάσχει στη διάσκεψη κατά του Ισλαμικού Κράτους στην Ουάσιγκτον

Η Μόσχα δεν θα συμμετάσχει στη διάσκεψη κατά του Ισλαμικού Κράτους στην Ουάσιγκτον Facebook Twitter
0

Η Μόσχα δεν πρόκειται να συμμετάσχει στη διάσκεψη κατά του Ισλαμικού Κράτους που θα στην Ουάσιγκτον σε επίπεδο υπουργών Εξωτερικών, στις 22-23 Μαρτίου.

Η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα δήλωσε ότι η Μόσχα ποτέ δεν συμμετείχε στις εργασίες αυτής της διοργάνωσης.

«Όπως γνωρίζετε, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός διοργανώσεων που ασχολούνται με την διευθέτηση του συριακού. Υπάρχουν διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχουμε παραδοσιακά, οι οποίες ως επί το πλείστον συγκροτήθηκαν έπειτα από προσπάθειες, περιλαμβανομένων και αυτών της Ρωσίας. Υπάρχουν και διοργανώσεις στις οποίες παραδοσιακά δεν συμμετέχουμε», δήλωσε η Ζαχάροβα, υπογραμμίζοντας ότι «στην περίπτωση αυτή πρόκειται ακριβώς για μια τέτοια διοργάνωση κι αυτό είναι όλο».

Την προηγουμένη, ο ασκών χρέη εκπροσώπου του Στέιτ Ντηπάρτμεντ Μάρκ Τόνερ, είχε δηλώσει ότι η Ρωσία δεν θα συμμετάσχει στην Διάσκεψη που έχει ως θέμα την καταπολέμηση του «Ισλαμικού Κράτους».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM
Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Διεθνή / Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις - Οι ιρανικές αρχές ετοιμάζονται να προχωρήσουν στην πρώτη εκτέλεση διαδηλωτή, μια κίνηση που σηματοδοτεί νέα, ακόμη πιο σκληρή φάση καταστολής
THE LIFO TEAM