Νέο μέτωπο άνοιξε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, λίγο πριν το τέλος της υπόθεσης κηδεμονίας της, καθώς η μητέρα της ζητά τώρα περίπου 650.000 δολάρια μετά τις κατηγορίες της τραγουδίστριας πως της «κατέστρεψε τη ζωή».

 

Η Λιν Σπίαρς κατέθεσε αίτηση, με την οποία ζητά να πληρωθούν οι δικηγόροι της από την περιουσία της κόρης της, για την εμπλοκή τους στην υπόθεση κηδεμονίας.

 

Το αίτημα έρχεται καθώς η Μπρίτνεϊ εξαπέλυσε χθες επίθεση εναντίον της μητέρας της, μέσω Instagram, ωστόσο αργότερα διέγραψε την ανάρτηση. 

 

«Ο μπαμπάς μου μπορεί να ξεκίνησε την κηδεμονία πριν 13 χρόνια… αλλά αυτό που ο κόσμος δεν ξέρει είναι ότι η μαμά μου είναι εκείνη που του έδωσε την ιδέα!!!! Δεν θα πάρω ποτέ πίσω εκείνα τα χρόνια. Μου κατέστρεψε κρυφά τη ζωή», έγραψε μεταξύ άλλων η 39χρονη τραγουδίστρια.

 

«Και ναι, εγκαλώ αυτή και τον Λου Τέιλορ [σ.σ. πρώην μάνατζερ] ως υπεύθυνους. Γι' αυτό αφήστε τα περί "δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει" και άντε γ@@@ε» πρόσθεσε. 

 

Η μητέρα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς ζητά 0.000 για έξοδα δικηγόρων- Μετά τις κατηγορίες στο Instagram

 

Στο σχετικό αίτημα, που κατατέθηκε στο δικαστήριο, οι δικηγόροι της Λιν ισχυρίστηκαν ότι η μητέρα της ποπ σταρ τους προσέγγισε για να «βοηθήσει την Μπρίτνεϊ να απελευθερωθεί από αυτό που αντιλαμβανόταν ως έλεγχο».

 

Δηλώνουν επίσης ότι συμμετείχαν στην «έρευνα και την αξιολόγηση εξειδικευμένων γιατρών» για την Μπρίτνεϊ τον Μάιο του 2019 και αργότερα στήριξαν την απομάκρυνση του Τζέιμι από την κηδεμονία.

 

«Η Λιν προσφέρθηκε να ενταχθεί στην κηδεμονία με το μέρος της Μπρίτνεϊ και εκείνη συμφώνησε με ενθουσιασμό, ζητώντας από τη μητέρα της να συμμετάσχει στην υπόθεση με κάθε τρόπο που θα βοηθούσε να λήξει ο εφιάλτης», αναφέρει το έγγραφο.

 

Όσον αφορά την αμοιβή, οι δικηγόροι της Λιν από την Jones Swanson δήλωσαν ότι το κόστος ανέρχεται σε 840.000 δολάρια, αλλά είναι «πρόθυμοι να κάνουν έκπτωση 40%» και να ζητήσουν 504.000 δολάρια. Το υπόλοιπο ποσό θα αντιστοιχεί σε δικηγόρους της Ginzburg & Bronshteyn, που ζήτησαν αμοιβή ύψους 146.548 δολαρίων.