Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατηγορεί τη μητέρα της για την «ιδέα της κηδεμονίας» - «Μου κατέστρεψες τη ζωή»

Britney Spears blames mom for giving dad ‘the idea’ of conservatorship Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: ΑΡ
0

Σε μια ανάρτηση που στη συνέχεια διέγραψε, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατηγόρησε τη μητέρα της ως υπεύθυνη για την ιδέα της ασφυκτικής κηδεμονίας που υλοποίησε επί 13 χρόνια ο πατέρας της.

Με μια δηκτική λεζάντα που έγραφε «το πιο επικίνδυνο ζώο στον κόσμο είναι μια γυναίκα με σιωπηλό χαμόγελο», η ποπ σταρ έβαλε κατά των γονιών της γράφοντας πως «ίσως ήταν ο πατέρας μου που ξεκίνησε την κηδεμονία πριν από 13 χρόνια... Όμως, αυτό που ο κόσμος δεν ξέρει είναι πως η μητέρα μου ήταν αυτή που του έδωσε την ιδέα». 
 

«Δεν πρόκειται να πάρω ποτέ πίσω αυτά τα χρόνια» διαμαρτυρήθηκε η 39χρονη. 

«Η στιγμή που χαμογελάω και συνειδητοποιώ πως έχω τόσο καιρό να το κάνω. Η μαμά μου ανησυχεί και λέει 'φέρεσαι περίεργα, τι σου συμβαίνει;;;' και εγώ της απαντάω 'γεια σου, το όνομά μου είναι Μπρίτνεϊ, χαίρομαι που επιτέλους σε γνωρίζω'». 

Britney Spears blames mom for giving dad ‘the idea’ of conservatorship Facebook Twitter


«Προτού προχωρήσω, συγχωρήστε με εκ των προτέρων. Πέρασαν 13 χρόνια και είμαι κάπως σκουριασμένη. Ήταν οικογενειακή η επιχείρηση, αλλά δεν είναι έτσι πια!!!» πρόσθεσε η ίδια. 


«Μου κατέστρεψε κρυφά τη ζωή... Και ναι, εγκαλώ αυτή και τον Λου Τέιλορ ως υπεύθυνους. Γι' αυτό αφήστε τα περί 'δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει' και άντε γ@@@ε» πρόσθεσε. 

Απευθυνόμενη στη μητέρας της, Λιν Τέιλορ η Σπίαρς καταλήγει:  «Ξέρεις πολύ καλά τι έκανες... Ο πατέρας μου δεν είναι αρκετά έξυπνος να σκεφτεί καν μια κηδεμονία». 


Υπενθυμίζεται πως στις 29 Σεπτεμβρίου, μετά από 13 χρόνια κηδεμονίας, προστριβών και δικαστικής διαμάχης, ο 69χρονος Τζέιμι Σπίαρς παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του που τον όριζαν απόλυτο κυρίαρχο στη ζωή και τη δουλειά της κόρης του. 

Με πληροφορίες από PageSix

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΛΩΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / Πολωνία: Βουλευτής της ακροδεξιάς επιδεικνύει ισραηλινή σημαία με σβάστικα στο κοινοβούλιο

«Το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία μπροστά στα μάτια μας... είναι το νέο Τρίτο Ράιχ και η σημαία του θα έπρεπε να μοιάζει ακριβώς έτσι», δήλωσε ο Πολωνός βουλευτής, πριν εμφανίσει τη μεταποιημένη σημαία
THE LIFO TEAM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΕΔΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ

Διεθνή / Η Ισπανία εγκρίνει σχέδιο για τη νομιμοποίηση περίπου 500.000 μεταναστών χωρίς χαρτιά

Το σχέδιο προβλέπει τη χορήγηση άδειας διαμονής ενός έτους, με δυνατότητα ανανέωσης. Για να είναι κάποιος επιλέξιμος, θα πρέπει να διαμένει ήδη στην Ισπανία για τουλάχιστον πέντε μήνες και να μην έχει ποινικό μητρώο.
THE LIFO TEAM