Η Μισέλ Ομπάμα μιλά για την εμπειρία της εμμηνόπαυσης και γιατί άρχισε να είναι πιο προσεκτική

Η Μισέλ Ομπάμα με τζιν τζάκετ Facebook Twitter
Φωτ: Instagram
0

Για την εμμηνόπαυση και τα συμπτώματα που αντιμετώπισε μίλησε η Μισέλ Ομπάμα στο περιοδικό People.

Η πρώην Πρώτη Κυρία, με αφορμή το βιβλίο της The Light We Carry, το οποίο κυκλοφορεί στις 15 Νοεμβρίου, αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν τις γυναίκες.

Η Μισέλ Ομπάμα παραδέχθηκε ότι η εμμηνόπαυση δεν ήταν η πιο εύκολη περίοδος της ζωής της. Όπως αναφέρει δυσκολεύτηκε να αντιμετωπίσει ορισμένα από τα συμπτώματα, όπως την αύξηση βάρους.

Η ίδια ξεκαθαρίζει ότι δεν ζυγιζόταν ούτε «κολλούσε» με τους αριθμούς, ωστόσο, τώρα είναι προσεκτική. «Πρέπει να είμαι πιο προσεκτική. Όχι εμμονικά, αλλά προσεκτική», τόνισε.

Η Ομπάμα θεωρεί τον εαυτό της «ευλογημένο» από την εμπειρία της εμμηνόπαυσης. «Νομίζω ότι εξακολουθώ να αισθάνομαι το δέρμα μου υγιές. Τα μαλλιά μου είναι ακόμα στο κεφάλι μου. Αυτά είναι τα πράγματα για τα οποία πρέπει να θυμάμαι πόσο ευλογημένη είμαι», υποστηρίζει.

Μεταξύ άλλων, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αναφέρει ότι δεν την απασχολεί τόσο η εμφάνιση, αλλά είναι αποφασισμένη να είναι «ενεργή σωματικά» και να «κινείται συνεχώς».

Μίλησε για την αλλαγή στη γυμναστική της, η οποία πλέον επικεντρώνεται στο stretching.

«Καταλήγεις να ισορροπείς μεταξύ του να είσαι αρκετά γυμνασμένος και να είσαι αρκετά ευγενικός με το σώμα σου για να παραμείνεις στο παιχνίδι», προσθέτει. «Εξακολουθώ να είμαι σωματικά ενεργή και ο στόχος μου τώρα, αντί να έχω "χέρια της Μισέλ Ομπάμα", θέλω απλώς να συνεχίσω να κινούμαι», τόνισε.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ