Η Μάιλι Σάιρους «έσπασε» ένα ακόμη ρεκόρ με το τραγούδι «Flowers»

Μάιλι Σάιρους: «Έσπασε» ένα ακόμη ρεκόρ με το τραγούδι «Flowers» Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Μάιλι Σάιρους έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ με το τραγούδι της «Flowers»,  καθώς έγινε το τραγούδι που έφτασε γρηγορότερα από κάθε άλλο στο 1 δισ. streams του Spotify. 

Το «Flowers» της Μάιλι Σάιρους από το άλμπουμ «Endless Summer Vacation» κυκλοφόρησε στις 12 Ιανουαρίου και κατέρριψε το ρεκόρ σε 112 ημέρες από την κυκλοφορία του.

Ήταν στην κορυφή του Billboard Hot 100 για οκτώ εβδομάδες και στην κορυφή των παγκόσμιων charts του Billboard για ακόμη περισσότερο διάστημα. Ακόμη, ήταν 12 εβδομάδες στο Νο1 του Global 200 και 13 εβδομάδες στο Global Excl. US.

«Mερικά λουλούδια δεν ξεθωριάζουν ποτέ», έγραψε η ποπ σταρ σε μία κοινή ανάρτησή της με το Spotify στο Ιnstagram. «Ευχαριστώ όλους τους θαυμαστές», πρόσθεσε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΗΠΑ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ιράν: Προσφέρεται να ανοίξει ξανά τα Στενά του Ορμούζ αν οι ΗΠΑ άρουν τον αποκλεισμό τους

Η πρόταση του Ιράν για άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ με αντάλλαγμα την άρση του αμερικανικού αποκλεισμού και τον τερματισμό του πολέμου εντείνει το γεωπολιτικό αδιέξοδο και προκαλεί νέα αναταραχή στις διεθνείς αγορές ενέργειας
THE LIFO TEAM