Η Μαδρίτη αναστέλλει τους εμβολιασμούς λόγω έλλειψης δόσεων

Η Μαδρίτη αναστέλλει τους εμβολιασμούς λόγω έλλειψης δόσεων Facebook Twitter
Η Μαδρίτη αναστέλλει τους εμβολιασμούς λόγω έλλειψης δόσεων του εμβολίου (EPA/Αρχείο)
0

Οι υγειονομικές αρχές της Μαδρίτης ανέστειλαν τη διαδικασία του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού αυτήν και την επόμενη εβδομάδα καθώς εξαντλούνται οι δόσεις των εμβολίων, δήλωσε την Τετάρτη ο Ignacio Aguado.

Στην περιοχή έχουν σταματήσει τον εμβολιασμό των νέων ανθρώπων, διατηρώντας τις λίγες δόσεις του εμβολίου προκειμένου να δοθεί η δεύτερη δόση σε ασθενείς, δήλωσε ο αναπληρωτής περιφερειακός πρόεδρος της Μαδρίτης σε δημοσιογράφους.

Η περιοχή της Μαδρίτης έχει ήδη εμβολιάσει 180.000 άτομα από την έναρξη της εκστρατείας, πρόσθεσε.

«Δυστυχώς, όπως υποψιαζόμασταν, ο ρυθμός των παραδόσεων διακόπηκε», είπε.

Η Ισπανία έχει χορηγήσει πάνω από 1,3 εκατομμύρια δόσεις στις ομάδες προτεραιότητας που περιλαμβάνουν τους ενοίκους σε οίκους ευγηρίας και τους γιατρούς πρώτης γραμμής, περίπου το 10% των οποίων έχει ήδη λάβει και τη δεύτερη δόση.

Κατά τη διάρκεια αυτής της πρώτης φάσης, η κυβέρνηση σκοπεύει να εμβολιάσει περίπου 2,5 εκατομμύρια ανθρώπους μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.

Με πληροφορίες του Rueters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κριστιάν Καρεμπέ: «Δύο μέλη της οικογένειάς μου δολοφονήθηκαν στη Νέα Καληδονία»

Διεθνή / Κριστιάν Καρεμπέ: «Δύο μέλη της οικογένειάς μου δολοφονήθηκαν στη Νέα Καληδονία»

«Έχασα μέλη της οικογένειάς μου, γι' αυτό και παρέμεινα σιωπηλός, επειδή βρίσκομαι σε πένθος μιας και δύο άνθρωποι της οικογένειάς μου σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς στο κεφάλι»
NEWSROOM
Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Διεθνή / Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Ο Ερντογάν έπλεξε το εγκώμιο του Μεντερές ανθρώπου που άνοιξε την πόρτα για την επαναφορά του ισλαμισμού στην Τουρκία και επιτέθηκε εναντίον του κοσμικού Γκιουρσέλ που τον ανέτρεψε
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Αγάλματα του Δία και της Αφροδίτης ηλικίας 2.000 ετών ανακαλύφθηκαν στην Άσπενδο της Μικράς Ασίας

Αρχαιολογία & Ιστορία / Αγάλματα του Δία και της Αφροδίτης ηλικίας 2.000 ετών ανακαλύφθηκαν στην Άσπενδο της Μικράς Ασίας

Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, Μεχμέτ Νούρι Ερσόι ανακοίνωσε ότι δύο αγάλματα που απεικονίζουν τον Δία και την Αφροδίτη ανακαλύφθηκαν στην Άσπενδο
NEWSROOM