Η Lizzo αδυνάτισε, αλλά όχι χάρη στο Ozempic: «Είμαι καλά είτε έτσι, είτε αλλιώς»

Η Lizzo αδυνάτισε, αλλά όχι χάρη στο Ozempic: «Είμαι καλά είτε έτσι, είτε αλλιώς» Facebook Twitter
0

Η Lizzo διαψεύδει πως αδυνάτισε χάρη στο Ozempic, γράφοντας στο Instagram: «Είμαι καλά είτε έτσι, είτε αλλιώς».

Η Lizzo είναι «καλά και από τις δύο πλευρές», όπως λέει η ίδια καθώς μοιράζεται λεπτομέρειες για την ευεξία της. Την Παρασκευή, η τραγουδίστρια του «Truth Hurts», 36 ετών, απάντησε σε σχόλια που υποστήριζαν ότι το Ozempic είναι ο λόγος για την πρόσφατη απώλεια βάρους της. «Όταν τελικά σου στέλνουν ισχυρισμούς για το Ozempic μετά από 5 μήνες προπόνησης με βάρη και λίγες θερμίδες», έγραψε στο Instagram, όπου φαίνεται να πιάνει το κεφάλι της και να αναστενάζει.

Η Lizzo μοιράστηκε επίσης ένα screen shot με το σχόλιο ακολούθου της που γράφει: «Χρησιμοποιούσε Ozempic ή σνίφαρε κόκα», γράφοντας εκείνη: «Γιατί με ακολουθείς;».

Την Τετάρτη, η Lizzo μοιράστηκε κλιπ που έδειχνε την απώλεια βάρους της, συνοδευόμενα από ηχητικό της Nicki Minaj που έλεγε: «Το γεγονός ότι θα συζητούσατε ακόμη και την εμφάνισή μου είναι τρελό». Έγραψε στη λεζάντα, «ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΙ».

Σε μια άλλη ανάρτηση την Παρασκευή, η Lizzo μοιράστηκε ένα βίντεο που δείχνει τη ρουτίνα της προπόνησής της και έγραψε ότι είναι "NOT SKINNY IM FHICK".

Πολλοί θαυμαστές εξέφρασαν την υποστήριξή τους στη Lizzo στα social media. «Παρατηρούσα τις αλλαγές αυτούς τους τελευταίους μήνες, αλλά δεν το ανέφερα γιατί είναι 2024 και δεν πρέπει να μιλάμε για το σώμα κανενός», έγραψε ένας ακόλουθος, λαμβάνοντας περισσότερα από 4.000 likes. "Ωστόσο, φαίνεσαι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!"

Η Lizzo, μια μακροχρόνια υπέρμαχος της θετικότητας στο σώμα, έχει κοινοποιήσει πολλές δημοσιεύσεις φέτος που απεικονίζουν τη ρουτίνα της προπόνησής της. Τον Αύγουστο, δημοσίευσε στιγμιότυπα της στο γυμναστήριο και είπε στους followers: «Αν διαβάζετε αυτό... θυμηθείτε ότι μπορείτε να κάνετε ΟΤΙδήποτε θέλετε».

Σε ένα άλλο πρόσφατο βίντεο προπόνησης, η Lizzo είπε ότι είναι «απίστευτο» που βρίσκεται σε ένα σημείο όπου λατρεύει το σώμα της. «Υπήρχαν στιγμές στη ζωή μου που ήμουν μικρότερη από ό,τι είμαι τώρα και μισούσα τον εαυτό μου», είπε. «Και πριν ξεκινήσω αυτό το ταξίδι φυσικής κατάστασης, ξεκίνησα ένα ταξίδι αγάπης για τον εαυτό μου. Και η αγάπη για τον εαυτό δεν είναι μόνο να αποδέχεσαι τον εαυτό σου όπως είσαι. Είναι επίσης να αποδέχεσαι το γεγονός ότι αλλάζεις».

Τον Μάρτιο, η Lizzo είπε στους New York Times ότι ήταν «μεθοδική» και «έχανε βάρος πολύ αργά», σημειώνοντας ότι έκανε δίαιτα και γυμναστική. «Διαθέτω χρόνο κάθε μέρα για να βάλω λίγη αγάπη στο σώμα μου», είπε. «Δεν υπάρχει μέρα που να μετανιώσω που έκανα μια βόλτα ή που έκανα λίγο Pilates».

Αλλά πρόσθεσε: «Το σώμα μου δεν είναι υπόθεση κανενός».

Η Lizzo είχε δηλώσει το 2020 ότι είναι «όμορφη και είμαι ακόμα χοντρή», κάτι που «δεν αποκλείει το ένα το άλλο». «Στους ανθρώπους που με κοιτάζουν, παρακαλώ μην λιμοκτονείτε», είπε εκείνη την εποχή. «Δεν λιμοκτονούσα. Έτρωγα χόρτα και νερό, φρούτα, πρωτεΐνες και φως του ήλιου. Δεν χρειάζεται να το κάνεις αυτό για να είσαι όμορφος ή υγιής. Αυτός ήταν ο τρόπος μου. Μπορείς να κάνεις τη ζωή με τον δικό σου τρόπο. Να θυμάσαι, παρά τα πάντα Όποιος λέει ή κάνει, ΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΘΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ».

Τον Μάιο, η Lizzo αντέδρασε στο TikTok αφού αναφέρθηκε σε μια ειδική εκπομπή του "South Park" για το Ozempic και άλλα φάρμακα που προορίζονται για τη θεραπεία του διαβήτη και τα οποία έχουν χρησιμοποιήσει οι διασημότητες για την απώλεια βάρους. Στο συγκεκριμένο επεισόδιο, το "Lizzo" διατίθεται στο εμπόριο σε όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν φάρμακα αδυνατίσματος ως εναλλακτική λύση που θα τους βοηθήσει να αγκαλιάσουν το μέγεθός τους.

Αφού αρχικά είπε ότι η αναφορά στο «South Park» ήταν ο «χειρότερος φόβος» της, η Lizzo εξέφρασε την επιδοκιμασία της παρωδίας, υποδηλώνοντας ότι «έχει δείξει πραγματικά στον κόσμο πώς να αγαπάς τον εαυτό σου».

Με πληροφορίες από usatoday.com

 
 
 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΕΕ περιορίζει τις μετακινήσεις Ρώσων διπλωματών λόγω δολιοφθορών

Διεθνή / Η ΕΕ περιορίζει τις μετακινήσεις Ρώσων διπλωματών λόγω δολιοφθορών

Η ΕΕ αποφάσισε να περιορίσει τις μετακινήσεις Ρώσων διπλωματών μετά από αύξηση περιστατικών κατασκοπείας και δολιοφθοράς. Το μέτρο, που προωθήθηκε από την Τσεχία, αποτελεί μέρος νέου πακέτου κυρώσεων κατά της Ρωσίας
LIFO NEWSROOM
ΙΡΑΝ ΚΙΝΑ ΗΠΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ

Διεθνή / Κίνα – Ιράν: Το μυστικό σύστημα πληρωμών που παρακάμπτει τις κυρώσεις των ΗΠΑ

Η Κίνα φέρεται να έχει δημιουργήσει ένα μυστικό χρηματοδοτικό δίκτυο που επιτρέπει στο Πεκίνο να πληρώνει το Ιράν για πετρέλαιο, παρακάμπτοντας τις αμερικανικές κυρώσεις - Το σύστημα «πετρέλαιο αντί για υποδομές» ενισχύει τους δεσμούς Πεκίνου–Τεχεράνης και προκαλεί ανησυχία στη Δύση
THE LIFO TEAM
Οι Συντηρητικοί της Βρετανίας μιμούνται Τραμπ και Φάρατζ για να κερδίσουν ψηφοφόρους

Διεθνή / Οι Συντηρητικοί της Βρετανίας μιμούνται Τραμπ και Φάρατζ για να κερδίσουν ψηφοφόρους

Οι Συντηρητικοί της Βρετανίας σκληραίνουν τη στάση τους σε μετανάστευση και Net Zero, μιμούμενοι την πολιτική Τραμπ και Φάρατζ, με στόχο να ανακτήσουν ψηφοφόρους και να επικεντρωθούν στην οικονομία και την εσωτερική πολιτική
LIFO NEWSROOM
Σκιώδης στόλος: Ρωσικά δεξαμενόπλοια συνεχίζουν να μολύνουν τις ευρωπαϊκές θάλασσες παρά τις κυρώσεις

Διεθνή / Σκιώδης στόλος: Ρωσικά δεξαμενόπλοια συνεχίζουν να μολύνουν τις ευρωπαϊκές θάλασσες παρά τις κυρώσεις

Παρά τις κυρώσεις, τα ρωσικά δεξαμενόπλοια συνεχίζουν να διαρρέουν πετρέλαιο στα ευρωπαϊκά ύδατα, υπογραμμίζοντας την αδυναμία των δυτικών κυβερνήσεων να περιορίσουν τον επικίνδυνο «σκιά στόλο» της Μόσχας και τους κινδύνους για το περιβάλλον
LIFO NEWSROOM
ΕΡΙΚ ΑΝΤΑΜΣ ΑΛΒΑΝΙΑ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Διεθνή / Έρικ Άνταμς: Μυστήριο και αντιδράσεις για το ταξίδι του δημάρχου Νέας Υόρκης στην Αλβανία

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς, ταξιδεύει στην Αλβανία στις τελευταίες εβδομάδες της δημαρχίας του, προκαλώντας συζητήσεις για την εστίασή του στην κληρονομιά της πόλης έναντι των προσωπικών ταξιδιωτικών ενδιαφερόντων
LIFO NEWSROOM
Bob Ross: Σε δημοπρασία πίνακές του για την ενίσχυση δημόσιων τηλεοπτικών σταθμών

Διεθνή / Bob Ross: Σε δημοπρασία πίνακές του για την οικονομική ενίσχυση δημόσιων τηλεοπτικών σταθμών

Ο οίκος Bonhams στο Λος Άντζελες θα δημοπρατήσει τρεις από τους πίνακες του Ross στις 11 Νοεμβρίου, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες δημοπρασίες στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, τη Βοστώνη και διαδικτυακά
LIFO NEWSROOM
Τραμπ: Απειλεί με στρατό στους δρόμους των ΗΠΑ βάσει νόμου του 1807

Διεθνή / Τραμπ: Απειλεί με στρατό στους δρόμους των ΗΠΑ βάσει νόμου του 1807

Ο Ντόναλντ Τραμπ απείλησε να επικαλεστεί τον Νόμο περί Εξέγερσης του 1807 για να αναπτύξει στρατεύματα σε αμερικανικές πόλεις, προκαλώντας έντονη πολιτική αντιπαράθεση με δημοκρατικά καθοδηγούμενες πολιτείες που αντιδρούν στη στρατιωτικοποίηση του εσωτερικού των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Κολοράντο: Ψυχοθεραπεύτρια ζητά από δικαστήριο να μπορεί να συμβουλεύσει LGBTQ+ άτομα να «αλλάξουν προτιμήσεις»

Διεθνή / Κολοράντο: Ψυχοθεραπεύτρια ζητά από δικαστήριο να μπορεί να συμβουλεύσει LGBTQ+ άτομα να «αλλάξουν προτιμήσεις»

Η υπόθεση της ψυχοθεραπεύτριας Kaley Chiles στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ανοίγει νέο μέτωπο για τη θρησκευτική ελευθερία, την ψυχική υγεία και τα δικαιώματα των LGBTQ+ νέων
LIFO NEWSROOM
Νέο γεωπολιτικό «πόκερ»: Το Πακιστάν και το μστικό σχέδιο για νέο αμερικανικό λιμάνι κοντά στο Ιράν

Διεθνή / Νέο γεωπολιτικό «πόκερ»: Το Πακιστάν και το μυστικό σχέδιο για νέο αμερικανικό λιμάνι κοντά στο Ιράν

Το Πακιστάν προτείνει στις ΗΠΑ την ανάπτυξη νέου λιμανιού στην Πάσνι, κοντά στο Ιράν, με στόχο την εξαγωγή κρίσιμων ορυκτών και την εξισορρόπηση της κινεζικής επιρροής στην περιοχή. Ένα σχέδιο με τεράστιες γεωπολιτικές προεκτάσεις
LIFO NEWSROOM
Ρύζι μπασμάτι: Ινδικής ή πακιστανικής προέλευσης; - Η απόφαση που καλείται να πάρει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Διεθνή / Ρύζι μπασμάτι: Ινδικής ή πακιστανικής προέλευσης; - Η απόφαση που καλείται να πάρει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Η επίσημη αναγνώριση της προέλευσης του ρυζιού δεν αποτελεί καθόλου εύκολη υπόθεση, καθώς η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δέχεται πιέσεις και από τις δύο πλευρές
LIFO NEWSROOM
ΓΑΛΛΙΑ ΛΕΚΟΡΝΙ ΜΑΚΡΟΝ

Διεθνή / Πολιτική κρίση στη Γαλλία: Αγωνία για πρόωρες εκλογές - Ποιοι κερδίζουν πολιτικά

Η κυβέρνηση του Σεμπαστιάν Λεκορνού στη Γαλλία κατέρρευσε πριν ορκιστεί, δημιουργώντας πολιτική κρίση, αναταράξεις στις αγορές και αβεβαιότητα για πρόωρες εκλογές και τον προϋπολογισμό
LIFO NEWSROOM