Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν μιλά για τις δυσκολίες της εξωσωματικής: «Απαίσιο, βιώνω κατάθλιψη»

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν μιλά για τις δυσκολίες της εξωσωματικής: «Απαίσιο, βιώνω κατάθλιψη» Facebook Twitter
0

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν θέλει να αποκτήσει παιδί με τον Τράβις Μπάρκερ, ωστόσο η εμπειρία της εξωσωματικής γονιμοποίησης είναι αρκετά δύσκολη. 

Στο πρόσφατο επεισόδιο του The Kardashians στο Hulu, προβλήθηκε μια συζήτηση της 43χρονης σταρ με την μητέρα της, Κρις Τζένερ, στην οποία έλεγε ότι θέλει να κάνει παιδί με τον 46χρονο αρραβωνιαστικό της. 

Το μωρό θα είναι το πρώτο του ζευγαριού, καθώς η Κόρτνεϊ έχει ήδη τρία παιδιά με τον πρώην της, Σκοτ Ντίσικ,  και ο Τράβις άλλα τρία με δυο διαφορετικές συντρόφους. 

Ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται πως δεν πηγαίνουν βάσει σχεδίου, αφού η Κόρτνεϊ αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει επιπλοκές με την εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF) και ως αποτέλεσμα βιώνει κατάθλιψη.

«Πηγαίνουν απαίσια», απάντησε σε ερώτηση της μητέρας της για τα ραντεβού στο γιατρό. «Με τον Τράβις θέλουμε να κάνουμε μωρό οπότε χρειάζεται να κάνω εξωσωματική και δεν ήταν η καλύτερη εμπειρία. Όλοι λένε "η Κόρτνεϊ είναι έγκυος, έχει πάρει πολύ βάρος". Είναι αγένεια να σχολιάζεις τους άλλους όταν δεν έχεις ιδέα τι πραγματικά περνούν», πρόσθεσε. 

Όπως εξήγησε, η φαρμακευτική αγωγή την έχει βάλει στην εμμηνόπαυση «και μου δημιούργησε κατάθλιψη». «Νομίζω ότι επειδή είμαι τόσο προσεκτική με τι βάζω στο σώμα μου, έχει την εντελώς αντίθετη αντίδραση και λειτουργεί ως αντισυλληπτικό αντί να μας βοηθάει», είπε.

Η Κρις Τζένερ έδειξε, ωστόσο, σοκαρισμένη, λέγοντας στην κόρη της: «Αισθάνομαι ότι δεν σε έχω δει ποτέ περισσότερο χαρούμενη οπότε με εκπλήσσει η κατάθλιψη», με την Κόρτνεϊ να απαντά: «Και έχω ό,τι χρειάζομαι για να είμαι ευτυχισμένη. Απλώς νιώθω λίγο κάπως. Είμαι φοβερά κυκλοθυμική, σχεδόν παρανοϊκή».

Όπως είπε, ο λόγος που με τον Τράβις Μπάρκερ προσπαθούν «τόσο απεγνωσμένα» να αποκτήσουν παιδί είναι επειδή «θέλουμε να φτιάξουμε κάτι μαζί». 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΤΖΕΙ ΝΤΙ ΒΑΝΣ

Διεθνή / «Στον πάγο» η αποστολή Βανς στο Ισλαμαμπάντ – Χωρίς απάντηση από την Τεχεράνη οι διαπραγματεύσεις ΗΠΑ–Ιράν

Αμερικανοί αξιωματούχοι αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο επανεκκίνησης της αποστολής ακόμη και άμεσα, εφόσον η Τεχεράνη δώσει σήμα ότι είναι διατεθειμένη να διαπραγματευτεί
THE LIFO TEAM
ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Πώς κατάφερε το Πακιστάν να γίνει ένας απρόσμενος ειρηνοποιός μεταξύ ΗΠΑ-Ιράν;

Μια πυρηνική δύναμη που δεν αναγνωρίζει επίσημα το Ισραήλ έχει εξασφαλίσει έναν ρόλο πρώτης γραμμής στον πόλεμο του Ιράν, παρά το γεγονός ότι δεν είχε πάντα καλές σχέσεις με τον Ντόναλντ Τραμπ
THE LIFO TEAM
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΒΙΚΤΟΡ ΟΡΜΠΑΝ ΛΟΑΤΚΙ+

Διεθνή / Ουγγαρία: Το Δικαστήριο της ΕΕ την καλεί να καταργήσει τον νόμο κατά της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας που προώθησε ο Όρμπαν

Σύμφωνα με την απόφαση ο νόμος για την προστασία των παιδιών του 2021 εισάγει παράνομη διάκριση εις βάρος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, και είναι η πρώτη φορά που κράτος-μέλος παραβιάζει τον Χάρτη θεμελιωδών αξιών της ΕΕ
THE LIFO TEAM
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥΤΙΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ

Διεθνή / Διεθνής Αμνηστία: «Αντισταθείτε σε ηγέτες-αρπακτικά» όπως οι Τραμπ, Πούτιν, Νετανιάχου - Η έκθεση-κάλεσμα

Σύμφωνα με τη ΜΚΟ, ειδικά αυτοί οι τρεις αρχηγοί κρατών περιφρόνησαν τους κανόνες και τους διεθνείς οργανισμούς που καθιερώθηκαν μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο
THE LIFO TEAM