Η Κίνα απαγορεύει την ανέγερση κυβερνητικών κτηρίων

Η Κίνα απαγορεύει την ανέγερση κυβερνητικών κτηρίων Facebook Twitter
0

Η Κίνα απαγόρευσε την ανέγερση νέων κυβερνητικών κτηρίων για πέντε χρόνια με σκοπό να κατευνάσει την οργή του κόσμου για τη διαφθορά στην κρατική γραφειοκρατία.

Μεγαλειώδη κυβερνητικά κτήρια με τεράστια γραφεία και φανταχτερό φωτισμό έχουν εμφανιστεί τον τελευταίο καιρό σε πολλές πόλεις της Κίνας. Στις περισσότερες περιπτώσεις αποτελούν τα πιο εντυπωσιακά κτήρια της πόλης. Ο νέος πρόεδρος Xi Jinping έχει δεσμευτεί ότι θα περιορίσει τη μεγαλοπρέπεια και σπατάλες της κρατικής και κομματικής μηχανής.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΠΑΣ ΛΕΩΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

Διεθνή / 5 τρόποι με τους οποίους η AI θα μπορούσε να διαστρεβλώσει την ανθρωπότητα, σύμφωνα με τον Πάπα

Ο πάπας Λέων ΙΔ' προειδοποιεί ότι η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να μεταμορφώσει βαθιά την κοινωνία, συγκεντρώνοντας ισχύ, ενισχύοντας τις ανισότητες και αλλοιώνοντας την ανθρώπινη κρίση
THE LIFO TEAM