Η Κίνα απαγορεύει την ανέγερση κυβερνητικών κτηρίων

Η Κίνα απαγορεύει την ανέγερση κυβερνητικών κτηρίων Facebook Twitter
0

Η Κίνα απαγόρευσε την ανέγερση νέων κυβερνητικών κτηρίων για πέντε χρόνια με σκοπό να κατευνάσει την οργή του κόσμου για τη διαφθορά στην κρατική γραφειοκρατία.

Μεγαλειώδη κυβερνητικά κτήρια με τεράστια γραφεία και φανταχτερό φωτισμό έχουν εμφανιστεί τον τελευταίο καιρό σε πολλές πόλεις της Κίνας. Στις περισσότερες περιπτώσεις αποτελούν τα πιο εντυπωσιακά κτήρια της πόλης. Ο νέος πρόεδρος Xi Jinping έχει δεσμευτεί ότι θα περιορίσει τη μεγαλοπρέπεια και σπατάλες της κρατικής και κομματικής μηχανής.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΖΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / «Η πόρτα προς το μέλλον της Γάζας παραμένει κλειστή»: Οι υποσχέσεις Τραμπ για ανοικοδόμηση «κολλάνε»

H Γάζα παραμένει χωρίς σαφή ορίζοντα αποκατάστασης, με τους κατοίκους να συνεχίζουν να ζουν σε συνθήκες κρίσης και το πολιτικό μέλλον της περιοχής να παραμένει εξαιρετικά αβέβαιο
THE LIFO TEAM
UPS ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Διεθνή / Συντριβή αεροσκάφους της UPS: Νέο βίντεο δείχνει κινητήρα να αποκολλάται κατά την απογείωση

Το δυστύχημα στο Λούισβιλ το 2025 κόστισε τη ζωή σε 15 ανθρώπους, ενώ οι ερευνητές εξετάζουν αν η αποκόλληση του κινητήρα προκλήθηκε από φθορά σε μεταλλικό εξάρτημα στήριξης
THE LIFO TEAM