Η κατάθεση της γυναίκας που υποστηρίζει ότι έχει γιο με τον Jay-Z

Η κατάθεση της γυναίκας που υποστηρίζει ότι έχει γιο με τον Jay-Z Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Μια γυναίκα που ισχυρίζεται ότι έχει γιο με τον Jay-Z περιέγραψε με λεπτομέρειες το πώς έμεινε έγκυος το φθινόπωρο του 1992, σύμφωνα με μια νέα έκθεση.

Ωστόσο, η πλευρά του Jay-Z αρνείται κατηγορηματικά ότι ο σύζυγος της Μπιγιονσέ έχει γνωρίσει καν αυτή την γυναίκα.

«Δεν την ξέρει. Αυτό δεν είναι αλήθεια», είπε πηγή στο Page Six που γνωρίζει την κατάσταση, σημειώνοντας ότι η ένορκη κατάθεση που επικαλείται η Daily Mail μπορεί να μην είναι καν «αληθινή», καθώς «δεν κατατέθηκε ποτέ στο δικαστήριο».

«Ο Jay-Z δεν γνωρίζει καν αυτό το άτομο».

Η Wanda Satterthwaite έγραψε σε μια συμβολαιογραφική ένορκη κατάθεση με ημερομηνία 25 Φεβρουαρίου 2015, ότι «αφού μίλησαν, ήπιαν και χόρεψαν», πήγαν σε ένα δωμάτιο με τον «Shawn» αναφερόμενη στον ράπερ με το πραγματικό όνομα του Jay-Z, Shawn Corey Carter. 

Στη συνέχεια ισχυρίστηκε πως «Ο Shawn κι εγώ κάναμε σεξ με προφυλακτικό αλλά εκείνο έσπασε».

Η Wanda Satterthwaite σημείωσε επίσης ότι είδε τον Jay-Z δύο εβδομάδες μετά την φερόμενη επαφή τους και εκείνος φέρεται να της ζήτησε να «φύγει» μαζί του.

Ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι αρνήθηκε λόγω της μητέρας της.

«Δεν τον είδα ποτέ ξανά παρά χρόνια αργότερα στην τηλεόραση, αλλά δεν είχα ιδέα για το πραγματικό του όνομα μέχρι πολύ καιρό μετά και δεν ήξερα πώς να τον προσεγγίσω», αναφέρει στην επιστολή της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Wanda Satterthwaite πέθανε το 2019, αλλά η ένορκη κατάθεσή της επανήλθε στην επικαιρότητα μέσω του γιου που φέρεται να απέκτησε με τον Jay-Z.

Η κατάθεση της γυναίκας που υποστηρίζει ότι έχει γιο με τον Jay-Z Facebook Twitter

Ο Rymir Satterthwaite κατέθεσε πρόσφατα δικαστική αγωγή απαιτώντας από τον Jay-Z να κάνει τεστ DNA.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάλευε για να αποδείξει ότι ο δισεκατομμυριούχος είναι πατέρας του από τότε που ήταν 21 ετών και ζήτησε από το δικαστήριο τον Φεβρουάριο να αποσφραγίσει αρχεία που χρονολογούνται από το 2012.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε το νέο του αίτημα ενώ και το δευτεροβάθμιο δικαστήριο αποφάνθηκε επίσης εναντίον της στις 8 Μαΐου. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, σχεδιάζει να υποβάλει έφεση στο Επαρχιακό Δικαστήριο.

«Αυτό δεν πρόκειται να τελειώσει μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη», είπε ο φερόμενος γιος του Jay-Z.

«Θέλω απλώς να ζήσω τη ζωή μου και ελπίζω ότι ο Jay-Z θα ήθελε να είναι μέρος της ζωής μου, αν αυτό είναι το θέλημα του Θεού».

«Πρόκειται για ένα άτομο που έχει πολλά ζητήματα και έχει υποβάλει επιπόλαιες αιτήσεις και αυτό είναι εντελώς ανυπόστατη ανοησία» λέει η πλευρά του Jay-Z.

«Οι ισχυρισμοί έχουν προηγουμένως εξεταστεί ενδελεχώς από τα δικαστήρια και έχουν διαψευσθεί» απαντούν οι δικηγόροι του.

Ο Jay-Z έχει μαζί την Μπιγιονσέ μία κόρη, την Blue Ivy, 11 ετών, και τα 5χρονα δίδυμα, Rumi και Sir.

Με πληροφορείς του PageSix

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουρίστας πέθανε ξαφνικά ενώ ανέβαινε στην Αίτνα εν μέσω καύσωνα

Διεθνή / Τουρίστας πέθανε ξαφνικά ενώ ανέβαινε στην Αίτνα εν μέσω καύσωνα

«Οι τουρίστες που συμμετέχουν σε αυτές τις εκδρομές δεν πρέπει να υποτιμούν τους κινδύνους που σχετίζονται με τις υψηλές θερμοκρασίες, την έντονη υγρασία και την απότομη άνοδο του υψομέτρου»
LIFO NEWSROOM