Ο Jay-Z παραμένει ο πλουσιότερος ράπερ- ακόμη και χωρίς κανένα νέο τραγούδι

Ο Jay-Z παραμένει ο πλουσιότερος ράπερ- ακόμη και χωρίς κανένα νέο τραγούδι Facebook Twitter
0

Ο δημοφιλής ράπερ Jay-Z διαθέτει μια περιουσία η οποία ξεπερνά τα 2,5 δισ. δολάρια, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του Forbes.

Αυτό σημαίνει πως ο Σον Κόρεϊ Κάρτερ, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, είναι ο πλουσιότερος εν ζωή ράπερ για ακόμη μία χρονιά.

Αν και η έκθεση της λίστα του Forbes δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες, παρόλα αυτά σημειώνει ότι η περιουσία του Jay-Z εκτείνεται πέρα από τη μουσική.

O 53χρονος Jay-Z γεννήθηκε στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης και έχτισε μία τεράστια περιουσία, η οποία μεγαλώνει ακόμα και αν δεν βγάλει ούτε ένα νέο τραγούδι.

«Ακόμη και για ένα έτος χωρίς περιοδεία ή κυκλοφορία άλμπουμ, ο Jay-Z κερδίζει εκατομμύρια από τη σαμπάνια Armand de Brignac και το κονιάκ D'Usse», αναφέρει το Forbes.

«Είναι ο πρώτος hip-hop καλλιτέχνης που στέφθηκε δισεκατομμυριούχος από το Forbes το 2019, χάρη σε μια εκτεταμένη και ποικιλόμορφη αυτοκρατορία» καταγράφοντας περιουσιακά στοιχεία από την αυτοκρατορία της εταιρείας ψυχαγωγίας και αθλητισμού Roc Nation μέχρι τη συλλογή έργων τέχνης που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και έργα του Ζαν Μισέλ Μπασκιά.

Τον περασμένο μήνα, όπως αναφέρει το Variety, ενώ συμμετείχε στα βραβεία Grammy έλυσε και μια πολύμηνη νομική διαμάχη, με μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες ποτών στο κόσμο σχετικά με το κονιάκ D'Usse.

Η Barcardi απέκτησε το πλειοψηφικό μερίδιο, το οποίο φέρεται να αξίζει περίπου 750 εκατ. δολάρια - γεγονός που αποτέλεσε βασικό παράγοντα για την αύξηση της περιουσίας του από πέρυσι.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Tύπου ο ράπερ συνεχίζει να έχει «σημαντικό μερίδιο ιδιοκτησίας» του.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Διεθνή / Ένοπλη επίθεση στην Τουρκία: Στους έξι οι νεκροί - Αγνοείται ο δράστης

Το κρατικό πρακτορείο Anadolu και η εφημερίδα Sabah ανέφεραν ότι οι Αρχές αναζητούν έναν 37χρονο άνδρα, ο οποίος φέρεται αρχικά να δολοφόνησε την πρώην σύζυγό του και στη συνέχεια να εξαπέλυσε την αιματηρή επίθεση
THE LIFO TEAM
ΕΤΙΕΝ ΝΤΑΒΙΝΙΟΝ ΠΑΤΡΙΣ ΛΟΥΜΟΥΜΠΑ ΚΟΝΓΚΟ ΒΕΛΓΙΟ

Διεθνή / Πέθανε ο πρώην Βέλγος διπλωμάτης, Ετιέν Νταβινιόν - Κατηγορούνταν για τη δολοφονία του Πατρίς Λουμούμπα

Ο Ετιέν Νταβινιόν ήταν ο τελευταίος εν ζωή κατηγορούμενος για τη δολοφονία του πρώτου πρωθυπουργού της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό και αναμενόταν να δικαστεί για την υπόθεση
THE LIFO TEAM
ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν ιδρύει αρχή διέλευσης για να εισπράττει τέλη από τα πλοία

Η Τεχεράνη προχώρησε στη δημιουργία επίσημου φορέα για τη διαχείριση και την επιβολή χρεώσεων στα πλοία που διέρχονται από τα Στενά του Ορμούζ, σε μια ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη κίνηση, την ώρα που δεξαμενόπλοια συσσωρεύονται στη θαλάσσια οδό και οι ειρηνευτικές συνομιλίες παραμένουν σε αδιέξοδο
THE LIFO TEAM