Ο Jay-Z παραμένει ο πλουσιότερος ράπερ- ακόμη και χωρίς κανένα νέο τραγούδι

Ο Jay-Z παραμένει ο πλουσιότερος ράπερ- ακόμη και χωρίς κανένα νέο τραγούδι Facebook Twitter
0

Ο δημοφιλής ράπερ Jay-Z διαθέτει μια περιουσία η οποία ξεπερνά τα 2,5 δισ. δολάρια, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του Forbes.

Αυτό σημαίνει πως ο Σον Κόρεϊ Κάρτερ, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, είναι ο πλουσιότερος εν ζωή ράπερ για ακόμη μία χρονιά.

Αν και η έκθεση της λίστα του Forbes δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες, παρόλα αυτά σημειώνει ότι η περιουσία του Jay-Z εκτείνεται πέρα από τη μουσική.

O 53χρονος Jay-Z γεννήθηκε στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης και έχτισε μία τεράστια περιουσία, η οποία μεγαλώνει ακόμα και αν δεν βγάλει ούτε ένα νέο τραγούδι.

«Ακόμη και για ένα έτος χωρίς περιοδεία ή κυκλοφορία άλμπουμ, ο Jay-Z κερδίζει εκατομμύρια από τη σαμπάνια Armand de Brignac και το κονιάκ D'Usse», αναφέρει το Forbes.

«Είναι ο πρώτος hip-hop καλλιτέχνης που στέφθηκε δισεκατομμυριούχος από το Forbes το 2019, χάρη σε μια εκτεταμένη και ποικιλόμορφη αυτοκρατορία» καταγράφοντας περιουσιακά στοιχεία από την αυτοκρατορία της εταιρείας ψυχαγωγίας και αθλητισμού Roc Nation μέχρι τη συλλογή έργων τέχνης που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και έργα του Ζαν Μισέλ Μπασκιά.

Τον περασμένο μήνα, όπως αναφέρει το Variety, ενώ συμμετείχε στα βραβεία Grammy έλυσε και μια πολύμηνη νομική διαμάχη, με μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες ποτών στο κόσμο σχετικά με το κονιάκ D'Usse.

Η Barcardi απέκτησε το πλειοψηφικό μερίδιο, το οποίο φέρεται να αξίζει περίπου 750 εκατ. δολάρια - γεγονός που αποτέλεσε βασικό παράγοντα για την αύξηση της περιουσίας του από πέρυσι.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Tύπου ο ράπερ συνεχίζει να έχει «σημαντικό μερίδιο ιδιοκτησίας» του.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΡΑΗΛ ΔΙΚΗ ΜΠΕΝΙΑΜΙΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ

Διεθνή / Μπενιαμίν Νετανιάχου: Η δίκη του για διαφθορά συνεχίζεται την Κυριακή

«Με την άρση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης και την επιστροφή του δικαστικού συστήματος σε πλήρη λειτουργία, οι ακροάσεις θα συνεχιστούν κανονικά», ανέφερε ανακοίνωση των ισραηλινών δικαστηρίων
THE LIFO TEAM
ΑΝΤΡΙΟΥ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣΗ ΣΠΙΤΙ

Διεθνή / Άντριου Μάουντμπάτεν - Ουίνδσορ: Μετακόμισε μετά από αρκετή καθυστέρηση στο νέο του σπίτι

Ο αδελφός του βασιλιά Καρόλου προσπαθεί να εδραιώσει μια πιο σταθερή και ήρεμη καθημερινότητα μακριά από το Royal Lodge, ενώ συνεχίζονται οι νομικές και προσωπικές του υποθέσεις
THE LIFO TEAM
DISCOVEREU ΕΥΡΩΠΗ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ

Διεθνή / ΕΕ: Δωρεάν εισιτήρια για 40.000 άτομα - Ποιοι οι δικαιούχοι, μέχρι πότε οι αιτήσεις

Η πρωτοβουλία της ΕΕ επιστρέφει το 2026 - Δεκάδες χιλιάδες νέοι Ευρωπαίοι μπορούν να ανακαλύψουν προορισμούς που αναδεικνύουν την αρχιτεκτονική, τις καλές τέχνες, τη γαστρονομία
THE LIFO TEAM
ΤΟΥΡΚΙΑ LGBTQI+ ΛΟΑΤΚΙ+

Διεθνή / Τουρκία: Σε δίκη στελέχη οργάνωσης για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας - Κατηγορούνται για «ανηθικότητα»

Η ομοφυλοφιλία δεν είναι παράνομη στην Τουρκία, αλλά η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα αποτελεί συχνά στόχο των αρχών, οι οποίες την κατηγορούν για τη μείωση του ποσοστού γεννήσεων στη χώρα
THE LIFO TEAM