Η Κάμαλα Χάρις θα παραχωρήσει την πρώτη της συνέντευξη στο Fox News την Τετάρτη

Η Κάμαλα Χάρις θα παραχωρήσει την πρώτη της συνέντευξη στο Fox News την Τετάρτη Facebook Twitter
Κάμαλα Χάρις / Φωτογραφία αρχείου: ΕΡΑ
0

Η Κάμαλα Χάρις συμφώνησε να παραχωρήσει την πρώτη της συνέντευξη στο Fox News και στον Μπρετ Μπάιερ για περίπου 25-30 λεπτά ερωτήσεων, σύμφωνα με ανακοίνωση του δικτύου. 

Η συνέντευξη με την υποψήφια πρόεδρο των Δημοκρατικών, Κάμαλα Χάρις, θα λάβει χώρα στην Πενσυλβάνια και θα μεταδοθεί κατά τη διάρκεια του «Special Report with Bret Baier» την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, λίγες ώρες μετά την τηλεοπτική κάλυψη από το Fox News ενός town hall με τον Ντόναλντ Τραμπ μπροστά σε ένα γυναικείο ακροατήριο στη Τζόρτζια.

Η Κάμαλα Χάρις έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο «60 Minutes» του CBS, το οποίο δήλωσε ότι ο Τραμπ είχε συμφωνήσει επίσης σε συνέντευξη, αλλά αργότερα υπαναχώρησε.

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ θα έχει την ευκαιρία να μεταφέρει το μήνυμά της σε ένα κοινό που μπορεί να είναι επιφυλακτικό απέναντι στην υποψηφιότητά της. Η προθυμία της να εμφανιστεί στο Fox News μπορεί να ενισχύσει την αντίληψη ότι είναι ανοιχτή στο να αντιμετωπίσει σκληρές ερωτήσεις. Επίσης αποτελεί ευκαιρία να προσεγγίσει ένα μεγάλο μέρος των ανεξάρτητων ψηφοφόρων, από τους οποίους περισσότεροι παρακολουθούν το Fox News από ό,τι το CNN ή το MSNBC, σύμφωνα με έρευνα της Nielsen.

Ανώτεροι αξιωματούχοι των Δημοκρατικών έχουν δείξει από καιρό εχθρότητα προς το Fox News, φτάνοντας στο σημείο να απαγορεύσουν επίσημα στο δίκτυο να φιλοξενήσει το προεδρικό debate των αμερικανικών εκλογών του 2020. Η Χίλαρι Κλίντον, το 2016, ήταν η τελευταία προεδρική υποψήφια των Δημοκρατικών που έδωσε συνέντευξη στο Fox News. Ο Τζο Μπάιντεν δεν έχει εμφανιστεί στο Fox News από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του ως πρόεδρος των ΗΠΑ, αν και έχει κονταροχτυπηθεί σε συνεντεύξεις Τύπου με τον επικεφαλής ανταποκριτή του Λευκού Οίκου, Πίτερ Ντούσι.

*Με πληροφορίες από CNN, New York Times

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ιράν θάβει τα παιδιά του πολύνεκρου πλήγματος σε δημοτικο σχολείο θηλέων

Διεθνή / Το Ιράν θάβει τα παιδιά του πολύνεκρου πλήγματος σε δημοτικο σχολείο θηλέων

Ο βομβαρδισμός του σχολείου, που σημειώθηκε το Σάββατο, στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 175 ανθρώπους, πολλοί εκ των οποίων ήταν μαθήτριες που βρίσκονταν στις τάξεις του σχολείου στην πόλη Μινάμπ.
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΕΔΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ

Διεθνή / Η Ισπανία απαντά στον Τραμπ: Οι πολίτες ζητούν «περισσότερη ευημερία, όχι περισσότερα προβλήματα»

Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε πως θα διακόψει κάθε εμπορική σχέση με την Ισπανία, μετά την απόφασή της να μην επιτρέψει στον αμερικανικό στρατό να χρησιμοποιήσει τις στρατιωτικές της βάσεις στην επιχείρηση κατά του Ιράν
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΜΝΗΜΕΙΟ UNESCO ΗΠΑ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Ιράν: Σοβαρές ζημιές στο Ανάκτορο Γκολεστάν από αμερικανοϊσραηλινά πλήγματα στην Τεχεράνη

Το Ανάκτορο Γκολεστάν αποτελεί ένα από τα παλαιότερα ιστορικά συγκροτήματα της Τεχεράνης και κεντρικό δείγμα της περσικής αρχιτεκτονικής της περιόδου των Κατζάρων
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΣΠΑΝΙΑ ΝΑΤΟ

Διεθνή / O Τραμπ λέει ότι θα διακόψει κάθε εμπορική σχέση με την Ισπανία - «Φέρθηκε απαίσια»

Αιτία της απόφασης του Αμερικανού προέδρου φέρεται να είναι το γεγονός πως η Ισπανία δεν επέτρεψε στις ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν ισπανικές βάσεις για τη στρατιωτική επιχείρηση εναντίον του Ιράν
THE LIFO TEAM
Μήπως ο Σάντσεθ διασώζει την αξιοπρ΄πεια της Ευρώπης;

Διεθνή / Μήπως ο Σάντσεθ διασώζει την αξιοπρέπεια της Ευρώπης;

Η άρνηση της Ισπανίας να επιτρέψει τη χρήση των βάσεων Rota και Morón για τις πρόσφατες αμερικανο-ισραηλινές επιχειρήσεις στη Μέση Ανατολή αποτελεί μια από τις πιο τολμηρές διπλωματικές κινήσεις μέλους του ΝΑΤΟ τις τελευταίες δεκαετίες.
THE LIFO TEAM