Η Hugo Boss κυκλοφόρησε συλλογή για τον Μήνα Υπερηφάνειας- Τιμώμενο πρόσωπο το queer είδωλο, Φρέντι Μέρκιουρι

Η Hugo Boss κυκλοφόρησε συλλογή για τον Μήνα Υπερηφάνειας- Τιμώμενο πρόσωπο το queer είδωλο, Φρέντι Μέρκιουρι Facebook Twitter
Φωτ.: Hugo Boss
0

H Hugo Boss κυκλοφόρησε νέα σειρά ρούχων για το Pride Month τιμώντας το queer είδωλο, Φρέντι Μέρκιουρι.

Για να σηματοδοτήσει τον Μήνα Υπερηφάνειας η εταιρεία ρούχων κυκλοφόρησε μία limited edition ως μέρος της καμπάνιας BOSS Legends.

Με αυτή την σειρά η εταιρεία αποτίει φόρο τιμής στην «στάση, το όραμα και το πνεύμα» του εμβληματικού frontman των Queen.

Η σειρά είναι διαθέσιμη μέσω του hugoboss.com/uk και hugoboss.com και τα κομμάτια της συλλογής κοστίζουν από 79 έως 179 λίρες.

Η σειρά περιλαμβάνει διάφορα κομμάτια με μότο του γνωστού καλλιτέχνη και σκηνές από τις πιο σημαντικές εμφανίσεις του.

Μεταξύ αυτών και ένα ειδικά σχεδιασμένο λογότυπο της Hugo Boss με μοτίβο της υπογραφής του, που είναι τυπωμένο σε τρία t-shirt και ένα φούτερ.

Η σειρά διατίθεται σε μαύρο, λευκό και κίτρινο χρώμα με το τελευταίο να είναι εμπνευσμένο από ένα τζάκετ που φορούσε ο Μέρκιουρι κατά τη διάρκεια της τελευταίας του περιοδείας του με τους Queen το 1986.

Επίσης υπάρχει ένα t-shirt που γράφει το μότο «Θα γίνω σταρ. Θα γίνω θρύλος», μεταφέροντας το πνεύμα του Μέρκιουρι.

Η Hugo Boss αναφέρει ότι η κολεξιόν «αποτίει φόρο τιμής στον εξαιρετικό μουσικό και σε ένα performer που άλλαξε τους όρους του παιχνιδιού. Το επιδεικτικό ταλέντο και η αιώνια προσωπικότητα του Φρέντι μαζί με τον αδιαμφισβήτητο ήχο και το στυλ των Queen συνεχίζουν να επηρεάζουν μια νέα γενιά θαυμαστών και μουσικών μέχρι σήμερα».

Μέρος από τα έσοδα της σειράς της Hugo Boss Legends θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς ενώ κάποια από τα έσοδα θα διατεθούν στο Mercury Phoenix Trust, που δίνει μάχη για τον HIV και το AIDS.

Την φιλανθρωπική οργάνωση δημιούργησαν οι Μπράιαν Μέι, Ρότζερ Τέιλορ και Τζιμ Μπιτς προς τιμήν του Μέρκιουρι.
 

Με πληροφορίες του PinkNews

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: Η αποξένωση από τη βασιλική οικογένεια και ο μονόλογος της συμφιλίωσης

Ο πρίγκιπας Χάρι, σε νέα συνέντευξή του, εκφράζει την επιθυμία του για συμφιλίωση με τη βασιλική οικογένεια, ωστόσο οι δηλώσεις του περιέχουν θυμό, αιχμές και επιθέσεις κατά του πατέρα του, του θεσμικού κατεστημένου και του δικαστικού σώματος
LIFO NEWSROOM
ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΡΑΜΠ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Διεθνή / Νέο διάταγμα Τραμπ απειλεί την οικονομική ανεξαρτησία των γυναικών στις ΗΠΑ

Το νέο εκτελεστικό διάταγμα Τραμπ, με επίφαση την αξιοκρατία και την «ουδετερότητα», αμφισβητεί κρίσιμες προστασίες κατά των έμφυλων και φυλετικών διακρίσεων
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ
Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Διεθνή / Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Την Παρασκευή, χιλιάδες Τουρκοκύπριοι κατέκλυσαν τους δρόμους της Λευκωσίας διαδηλώνοντας ενάντια στο νομοθέτημα που επιτρέπει τη χρήση μαντίλας στα σχολεία, φωνάζοντας συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από τον τόπο μας»
LIFO NEWSROOM