Η Grimes πόσταρε σέλφι με επιδέσμους και όλοι πιστεύουν πως πλέον έχει αυτιά ξωτικού

Η Grimes πόσταρε σέλφι με επιδέσμους και όλοι πιστεύουν πως πλέον έχει αυτιά ξωτικού Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

H Grimes αποκάλυψε πως έκανε «κάτι τρελό» δείχνοντας στους followers της στα social media το μπανταρισμένο της κεφάλι. 

Η 34χρονη μουσικός, κατά κόσμον Κλερ Μπάουτσερ, εμφανίζεται με τα μάτια κλειστά και περιβολή που μοιάζει με ρόμπα νοσοκομείου. Το κεφάλι της μοιάζει πρησμένο και φορά επιδέσμους γύρω από το κρανίο της. 

Παρότι η ίδια δεν εξηγεί τι έχει προηγηθεί, οι θαυμαστές της εικάζουν πως έκανε αυτό που εδώ και καιρό επιθυμούσε, να τροποποιήσει τα αυτιά της, κάνοντάς τα σαν ξωτικού. 

Τον περασμένο μήνα, εξάλλου, με ανάρτησή της στο Twitter,  πρώην σύντροφος του Έλον Μασκ απευθυνόταν στους ακολούθους της, ρωτώντας αν έχει προχωρήσει κάποιος σε τέτοιου είδους επέμβαση, αλλαγής αυτιών. 

Σε ανάρτησή της στο Twitter την Τρίτη, η Grimes απευθυνόμενη στους ακολούθους της διερωτήθηκε, εάν έχει καταφέρει κανείς να προχωρήσει σε κάποια τέτοιου είδους επιτυχημένη επέμβαση.

Παράλληλα, πάντως, η ίδια επιβεβαίωσε πως έχει ολοκληρώσει 20 τραγούδια για το νέο της άλμπουμ με τίτλο Book 1, το οποίο τελείωσε αυτήν την εβδομάδα, αποκαλύπτοντας πως υπάρχει περίπτωση να τα χωρίσει σε δύο διαφορετικά άλμπουμ. 

«Το άλμπουμ τελείωσε. Ο φίλος μου κι εγώ τελειοποιήσαμε το τελευταίο κομμάτι στην κλινική πλαστικής χειρουργικής γιατί δε με άφηναν να φύγω και γελούσαμε πως αυτή ήταν η πιο χολιγουντιανή στιγμή όλων των εποχών» προσθέτει στην ανάρτησή της. 

Με πληροφορίες από NME

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα παιδί λάτρευε τον πουρέ μήλου με κανέλα. Μετά έπαθε δηλητηρίαση από μόλυβδο.

Διεθνή / Η παιδική τροφή που δηλητηρίαζε αργά το παιδί τους

Πώς 52 μικρά παιδιά δηλητηριάζονταν συστηματικά από μόλυβδο, μέχρι να γίνει σαφές ποιο ήταν το συστατικό εκείνο της διατροφής τους, που σταδιακά θα μπορούσε να τα οδηγήσει ακόμα και σε μόνιμες νευροαναπτυξιακές αναπηρίες
NEWSROOM