Η Γαλλία ανακοίνωσε ότι απέτρεψε σχεδιαζόμενη τρομοκρατική επίθεση

Η Γαλλία ανακοίνωσε ότι απέτρεψε σχεδιαζόμενη τρομοκρατική επίθεση Facebook Twitter
EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON
0

Η γαλλική αστυνομία προχώρησε σε πολλές συλλήψεις το Σαββατοκύριακο, ματαιώνοντας σχεδιαζόμενη τρομοκρατική επίθεση, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Μπερνάρ Καζνέβ.


Επτά άτομα γαλλικής, μαροκινής και αφγανικής καταγωγής, ηλικίας από 29 έως 37 ετών, συνελήφθησαν - δύο από τους οποίους στη Μασσαλία και οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους στο Στρασβούργο, πρόσθεσε.


Σημειώνεται πως μία από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες υπαίθριες χριστουγεννιάτικες αγορές στον κόσμο ανοίγει την Παρασκευή στο Στρασβούργο. Ο γάλλος υπουργός Εσωτερικών δεν διευκρίνισε κατά τις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ποιος ήταν ο στόχος της τρομοκρατικής επίθεσης.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΩΤΙΑ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

Διεθνή / Χονγκ Κονγκ: Βίντεο δείχνει τη φωτιά να εξαπλώνεται σε δευτερόλεπτα στους ουρανοξύστες - Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών

Συνελήφθησαν κορυφαία στελέχη κατασκευαστικής εταιρείας με την υποψία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας για τη χειρότερη πυρκαγιά εδώ και σχεδόν 80 χρόνια στην πόλη
LIFO NEWSROOM