Η Έλεν Ντε Τζένερις πήγε την Πόρσια ντε Ρόσι στα Επείγοντα μετά από τρία «ποτά με χόρτο»

Η Έλεν Ντε Τζένερις πήγε την Πόρσια ντε Ρόσι στα Επείγοντα μετά από τρία «ποτά με χόρτο» Facebook Twitter
0

Η Έλεν Ντε Τζένερις παραδέχθηκε ότι πήγε οδηγώντας την σύζυγό της, Πόρσια Ντε Ρόσι στο νοσοκομείο τον Μάρτιο αφού είχε καταναλώσει τρία «ποτά με χόρτο» και παραπανίσια βοηθήματα ύπνου. 

Μιλώντας πρόσφατα σε εκπομπή του Τζίμι Κίμελ αφιερωμένη στη μαριχουάνα, η γνωστή παρουσιάστρια σχολίασε πως ό,τι έκανε «μάλλον δεν ήταν ασφαλές». 

Όπως εξήγησε, βρήκε την Ρόσι το πάτωμα του μπάνιου του σπιτιού τους, με εμφανείς πόνους, ωστόσο η ίδια προηγουμένως είχε ήδη καταναλώσει τρία ποτά με κάνναβη και μελατονίνη. Στη συνέχεια πήγε οδηγώντας την Ρόσι στο νοσοκομείο για επείγουσα εγχείρηση αφαίρεσης σκωληκοειδίτιδας. 

«Η Τσέλσι Χάντλερ μού μίλησε για αυτά τα ποτά, τα λένε Cann και περιέχουν CBD (κανναβιδιόλη) ή THC (Τετραϋδροκανναβινόλη)- δεν ξέρω ποιο είναι το καλό πράμα», είπε η Ντε Τζένερις. «Ήπια ένα και δεν ένιωσα τίποτα, οπότε ήπια τρία και μετά πήρα δυο χάπια μελατονίνης» συνέχισε. 

«Και είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και συνειδητοποιώ ότι η Πόρσια δεν είναι εκεί», είπε η 63 παρουσιάστρια. «Μουγκρίζει. Σηκώνομαι από το κρεβάτι και τη βλέπω πεσμένη στο πάτωμα στα τέσσερα, οπότε της λέω "Δεν είσαι καλα". Και μου απαντάει, "Καλά είμαι". Οπότε της ξαναλέω, "Εκτός κι αν παίζεις Twister μόνη σου, τότε δεν είσαι καλά". Και την πήγα στα επείγοντα». 

Σε ερώτηση αν οδήγησε μόνη της, η Ντε Τζένερις απάντησε καταφατικά. «Τα κατάφερα, μάλλον λόγω αδρεναλίνης, επειδή έπρεπε να την πάω στο νοσοκομείο επειγόντως. Μάλλον δεν ήταν ασφαλές. Βασικά δεν θα έπρεπε να τα λέω αυτά», σημείωσε η ίδια. 

Οι δηλώσεις της προκάλεσαν οργή σε πολλούς χρήστες των social media, με κάποιον να σχολιάζει χαρακτηριστικά: «Θα μπορούσε να έχει σκοτώσει κάποιον. Βαρέθηκα το πόσο προνομιούχα είναι». 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινούν οι γονείς του Μάθιου Πέρι σε επιστολή προς τον γιατρό του: «Γιατί το έκανες; Για μερικές χιλιάδες δολάρια;»

Διεθνή / Συγκινούν οι γονείς του Μάθιου Πέρι σε επιστολή προς τον Δρ. Πλασένσια: «Γιατί το έκανες; Για μερικές χιλιάδες δολάρια;»

Ο Δρ. Πλασένσια είναι από τους βασικούς κατηγορούμενους στην υπόθεση θανάτου του Πέρι - Οι επιστολές του πατέρα, της μητέρας, του πατριού και της μητριάς του
LIFO NEWSROOM
Αγία Σοφία:

Διεθνή / Αγία Σοφία: Οι επικεφαλής των έργων αποκατάστασης απαντούν για τα φορτηγά μέσα στο μνημείο

Η σκληρή κριτική οφείλεται στην πολιτική πόλωση, ενώ η πολυπλοκότητα των εργασιών καθιστά δύσκολη την πλήρη κατανόησή τους από το ευρύ κοινό, εξηγεί μέλος του επιστημονικού συμβουλίου
LIFO NEWSROOM
Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον: Πόσο διαρκεί η ενοικίαση του «παντοτινού» τους σπιτιού στο Forest Lodge

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον: Πόσο διαρκεί η ενοικίαση του «παντοτινού» τους σπιτιού στο Forest Lodge

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχουν ήδη εγκατασταθεί στο νέο τους σπίτι, στο οποίο σκοπεύουν να μείνουν ακόμη και όταν ο Ουίλιαμ γίνει βασιλιάς
LIFO NEWSROOM
Instagram: Ο CEO βάζει τέλος στην τηλεργασία για λόγους δημιουργικότητας και συνεργασίας

Διεθνή / Instagram: Ο CEO Άνταμ Μοσέρι βάζει τέλος στην τηλεργασία των υπαλλήλων

Ο Μοσέρι υποστήριξε ότι η επιστροφή στο γραφείο και οι αλλαγές στον τρόπο εργασίας θα βοηθήσουν την εταιρεία να γίνει πιο ευέλικτη και αποτελεσματική, ενόψει αυτού που χαρακτήρισε ως δύσκολη χρονιά
LIFO NEWSROOM