Η Coca Cola μήνυσε την Pepsi

Η Coca Cola μήνυσε την Pepsi Facebook Twitter
0

Η Coca-Cola προχώρησε σε μήνυση εναντίον της αντιπάλου της, Pepsi επειδή όπως υποστηρίζει στις νέες της φιάλες η Πέπσι μιμείται την Κόκα-Κόλα. Η μήνυση-άγνωστο γιατί-έγινε στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Αυστραλίας στη Μελβούρνη, αλλά η απόφαση του δικαστηρίου θα έχει παγκόσμιες συνέπειες.

Την μήνυση αποκάλυψε σήμερα η αυστραλιανή εφημερίδα «Sunday Telegraph» και ενώ η πρώτη ακρόαση πραγματοποιήθηκε ήδη στις 15 Σεπτεμβρίου, καμία από τις δύο εταιρίες δεν το δημοσιοποίησε.

Η PepsiCo έχει παραδεχτεί ότι από το 2007 χρησιμοποιεί νέες φιάλες για το προϊόν της, υπερασπίζεται όμως τον εαυτό της έναντι των κατηγοριών, ότι παραβιάζει τα δικαιώματα της μεγάλης αντιπάλου. Η Coca-Cola θεωρεί ότι η Pepsi μιμείται τις καμπύλες των φιαλών της, ειδικά στο λαιμό.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

BAFTA ΤΟΥΡΕΤ ΤΖΟΝ ΝΤΕΙΒΙΝΤΣΟΝ

Διεθνή / Τι είναι το σύνδρομο Τουρέτ και ποια τα βασικά συμπτώματα

Το σύνδρομο βρέθηκε στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης μετά το περιστατικό στην τελετή των βραβείων BAFTA, όταν άνδρας με τη συγκεκριμένη νευρολογική διαταραχή φώναξε ρατσιστική λέξη από το κοινό
THE LIFO TEAM