Η βρετανική αστυνομία καταζητεί έναν «σωσία» του Ρος Γκέλερ και οι χρήστες δεν το άφησαν ασχολίαστο

Η βρετανική αστυνομία καταζητεί έναν «σωσία» του Ρος Γκέλερ και οι χρήστες δεν το άφησαν ασχολίαστο Facebook Twitter
0

Ένα ανελέητο τρολάρισμα στα social media έχει πυροδοτήσει η φωτογραφία που δημοσίευσαν οι βρετανικές αρχές ενός υπόπτου που μοιάζει να είναι σωσίας του Ρος Γκέλερ, του χαρακτήρα που υποδυόταν ο Ντέιβιντ Σουίμερ στα Φιλαράκια. 

Η αστυνομία δημοσίευσε μια φωτογραφία τραβηγμένη από κάμερα ασφαλείας ενός άντρα που καταζητείται αυτή τη στιγμή και είναι ολόιδιος με τον γνωστό ηθοποιό. 

Οι χρήστες δεν άργησαν να εντοπίσουν την ομοιότητα με αποτέλεσμα μέσα σε περίπου μιάμιση ώρα από την δημοσίευσή της, η ανάρτηση να κατακλυστεί από αστεία, τα οποία είχαν όλα αναφορά στη διάσημη τηλεοπτική σειρά και τον πρωταγωνιστή της. 

Μετά τις αντιδράσεις, η αστυνομία έσπευσε να διευκρινίσει για παν ενδεχόμενο πως ο Ντέιβιντ Σουίμερ δεν ήταν καν στη Βρετανία όταν διαπράχθηκε το αδίκημα, για το οποίο καταζητείται ο συγκεκριμένο άντρας. 

«Σας ευχαριστούμε όλους για την άμεση ανταπόκριση. Έχουμε διερευνήσει σε βάθος το περιστατικό και επιβεβαιώσαμε πως ο Ντέιβιντ Σουίμερ ήταν στην Αμερική εκείνη την ημερομηνία», σχολίασαν μέσω Facebook. «Λυπούμαστε που έχουν έτσι τα πράγματα», συνεχίζει η ανακοίνωση. 

Η βρετανική αστυνομία καταζητεί έναν «σωσία» του Ρος Γκέλερ και οι χρήστες δεν το άφησαν ασχολίαστο Facebook Twitter

Οι χρήστες σχολίασαν την φωτογραφία χρησιμοποιώντας από διάσημες ατάκες του Ρος στη σειρά μέχρι στίχους από το τραγούδι των τίτλων.

Η βρετανική αστυνομία καταζητεί έναν «σωσία» του Ρος Γκέλερ και οι χρήστες δεν το άφησαν ασχολίαστο Facebook Twitter
Η βρετανική αστυνομία καταζητεί έναν «σωσία» του Ρος Γκέλερ και οι χρήστες δεν το άφησαν ασχολίαστο Facebook Twitter
Η βρετανική αστυνομία καταζητεί έναν «σωσία» του Ρος Γκέλερ και οι χρήστες δεν το άφησαν ασχολίαστο Facebook Twitter

Το αξιοσημείωτο είναι πως στο «παιχνίδι» μπήκε κι η ίδια η αστυνομία, που κάλεσε το κοινό να αποφύγει τον ύποπτο, αλλά ως χαρακτηριστικά παρέθεσε κάποια του Ρος Γκέλερ. «Είναι γνωστό πως έχει μελετήσει καράτε και πιστεύουμε πως είναι ειδήμων στην τέχνη του Ουνάγκι», σχολίασαν αστειευόμενοι οι αστυνομικοί. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Marketplace για απαχθέντα παιδιά: Η Ρωσία προσφέρει Ουκρανούς ανηλίκους για «υιοθεσία»

Διεθνή / Η Ρωσία προσφέρει Ουκρανούς ανηλίκους για «υιοθεσία», σε ένα φρικώδες «marketplace» για απαχθέντα παιδιά

Ο «κατάλογος» επιτρέπει στους χρήστες να φιλτράρουν τα παιδιά ανά ηλικία, φύλο και εξωτερικά χαρακτηριστικά - Τα παιδιά έχουν ταμπέλες όπως «υπάκουο», «ήρεμο» και «πειθαρχημένο»
LIFO NEWSROOM
Κίνα & τεχνητή νοημοσύνη: Η μυστική επιχείρηση «GoLaxy» για παγκόσμιο έλεγχο της κοινής γνώμης

Διεθνή / Ο νέος κυβερνοστρατός του Πεκίνου: Πώς η τεχνητή νοημοσύνη γίνεται όπλο παγκόσμιας προπαγάνδας

Έγγραφα αποκαλύπτουν ότι η κινεζική εταιρεία GoLaxy, με δεσμούς με το Πεκίνο, χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να παρακολουθεί και να επηρεάζει την κοινή γνώμη σε Ταϊβάν, Χονγκ Κονγκ και πέρα
LIFO NEWSROOM
Η Τουρκία αρνείται να στηρίξει το σχέδιο της ΕΕ για απεξάρτηση από το ρωσικό αέριο – Κίνδυνος παραβίασης των κυρώσεων

Διεθνή / Η Τουρκία αρνείται να στηρίξει το σχέδιο της ΕΕ για απεξάρτηση από το ρωσικό αέριο – Κίνδυνος παραβίασης των κυρώσεων

Η Τουρκία αρνείται να συνεργαστεί με την ΕΕ για τον έλεγχο των ρωσικών ενεργειακών εισαγωγών, απειλώντας το σχέδιο της Ευρώπης να τερματίσει την εξάρτησή της από το ρωσικό αέριο έως το 2027
LIFO NEWSROOM