Η Barbie με ακουστικά βαρηκοΐας για πρώτη φορά

Η Barbie με ακουστικά βαρηκοΐας για πρώτη φορά Facebook Twitter
Φωτ: Mattel
0

Η Barbie, η πιο διάσημη κούκλα του κόσμου, συνεχίζει την προσπάθειά της για διαφορετικότητα και συμπερίληψη, κυκλοφορώντας νέες κούκλες.

Για πρώτη φορά, η Barbie φορά ακουστικό βαρηκοΐας και ο Ken έχει λεύκη. Η σειρά Fashionista 2022, που θα κυκλοφορήσει σε Walmart, Target και Amazon τον Ιούνιο, θα βοηθήσει τα παιδιά «να δουν τον εαυτό τους να καθρεπτίζεται», δήλωσε η Lisa McKnight της Mattel.

Η Barbie με ακουστικά βαρηκοΐας για πρώτη φορά Facebook Twitter
Φωτ: Mattel

Όπως πρόσθεσε, τα παιδιά πρέπει να ενθαρρύνονται να παίζουν με κούκλες που δεν τους μοιάζουν για «να καταλάβουν και να γιορτάσουν τη σημασία της συμπερίληψης».

Για τη Barbie με ακουστικά βαρηκοΐας, η εταιρεία ζήτησε τη βοήθεια της Δρ. Jen Richardson, επικεφαλής στην εκπαιδευτική ακοολογία, προκειμένου να κατασκευάσει με ακρίβεια τη συσκευή. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που οι μικροί ασθενείς μου βλέπουν και παίζουν με μια κούκλα που τους μοιάζει», δήλωσε.

Η Barbie με ακουστικά βαρηκοΐας για πρώτη φορά Facebook Twitter
Φωτ: Mattel

Αλλαγές έχουν γίνει και στον σωματότυπο της Barbie. Πλέον, οι κούκλες έχουν μικρότερο στήθος, άλλες γεμάτες φιγούρες, αλλά και πιο αδύνατες, ενώ υπάρχουν λιγότερο μυώδεις αρσενικές κούκλες. Τα νέα παιχνίδια προορίζονται να είναι πιο αντιπροσωπευτικά των διαφορετικών σωματότυπων.

Η Barbie με ακουστικά βαρηκοΐας για πρώτη φορά Facebook Twitter
Φωτ: Mattel

Με πληροφορίες CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

SAVANNAH GUTHRIE ΑΠΑΓΩΓΗ NANCY GUTHRIE

Διεθνή / Savannah Guthrie: «Ποτέ δεν είναι αργά να κάνετε το σωστό» - Το νέο μήνυμα προς τους απαγωγείς της μητέρας της

«Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τότε που πήραν τη μαμά μας. Και απλώς ήθελα να βγω και να πω ότι ελπίζουμε ακόμη», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Αμερικανίδα παρουσιάστρια
THE LIFO TEAM
Οι φυλακές της Ιαπωνίας μοιάζουν όλο και περισσότερο με οίκους ευγηρίας

Διεθνή / Οι φυλακές της Ιαπωνίας μοιάζουν όλο και περισσότερο με οίκους ευγηρίας

Σε μία από τις χώρες με το υψηλότερο προσδόκιμο ζωής στον κόσμο, το 13% των κρατουμένων είναι ηλικιωμένοι, πολλοί από τους οποίους διαπράττουν μικροαδικήματα για να εξασφαλίσουν στέγη και τροφή πίσω από τα κάγκελα.
THE LIFO TEAM