Η αστυνομία της Βραζιλίας ανακοίνωσε ότι απέτρεψε μια βομβιστική επίθεση που είχε προγραμματιστεί για τη συναυλία της Lady Gaga στην παραλία Κοπακαμπάνα στο Ρίο ντε Τζανέιρο
Η Πολιτική Αστυνομία της πολιτείας Ρίο ντε Τζανέιρο, σε συντονισμό με το υπουργείο Δικαιοσύνης, δήλωσε ότι οι ύποπτοι είχαν στρατολογήσει συμμετέχοντες για να πραγματοποιήσουν επιθέσεις με αυτοσχέδια εκρηκτικά και ότι το σχέδιο είχε στόχο να αποκτήσει φήμη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο υπεύθυνος για το σχέδιο συνελήφθη και ένας έφηβος συνελήφθη, ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της στο X.
Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι πλήθος περισσότερων από δύο εκατομμυρίων ανθρώπων συγκεντρώθηκε για τη συναυλία, η παρακολούθηση της οποίας ήταν δωρεάν.
Με πληροφορίες από BBC