Χρωστούσε στην εφορία 30 εκατ. δολάρια και θα πληρώσει μόνο έξι!

Χρωστούσε στην εφορία 30 εκατ. δολάρια και θα πληρώσει μόνο έξι! Facebook Twitter
1
Χρωστούσε στην εφορία 30 εκατ. δολάρια και θα πληρώσει μόνο έξι! Facebook Twitter

Ομογενής επιχειρηματίας όφειλε στην αυστραλιανή εφορία 30 εκατομμύρια δολάρια, αλλά, τελικά ,μετά από μαραθώνιους δικαστικούς αγώνες ετών ,θα πληρώσει μόνο έξι δολάρια.


Πρόκειται για τον Δημήτρη Ράπτη, μεγαλοεπιχειρηματία στον χώρο των κατασκευών και των κτηματομεσιτικών, και επίτιμο πρόξενο της Ελλάδας στο Queensland της Αυστραλίας.


Ο Ράπτης, μέσω του ομίλου του Raptis Group, είναι ο άνθρωπος που έχει αλλάξει το πρόσωπο της Χρυσής Ακτής του Queensland με τους ουρανοξύστες που έχει ανεγείρει. Ήταν ο πρώτος που ξεκίνησε κάτι τέτοιο στην περιοχή.
Η εταιρία Raptis Group πρωτοστατεί σήμερα στο χώρο της δημιουργίας πολλαπλών χρήσεων κτιριακών συγκροτημάτων.

Έργα, όπως το St. Tropez, Monte Carlo, Le Boulevard, και The Forum που φέρουν την υπογραφή του, ενώ εκατοντάδες επί εκατοντάδων πολυτελών διαμερισμάτων κατά μήκος της ακτής έχουν κατασκευαστεί και πωληθεί από την εταιρεία μέχρι σήμερα.


Τα τελευταία χρόνια ο ομογενής επιχειρηματίας είχε μεγάλα προβλήματα με την Αυστραλιανή εφορία, η οποία μέχρι να αποφασίσει το δικαστήριο για το τελικό οφειλόμενο ποσό τού είχε μπλοκάρει περισσότερες από 40 εκατομμύρια μετοχές της εταιρείας Raptis Group.

Τελικά, χθες η απόφαση έκρινε ότι από τα 30 εκατομμύρια δολάρια που οι αρχές ισχυρίζονταν ότι χρωστούσε, ο επιχειρηματίας θα πρέπει να δώσει στα ταμεία του κράτους μόνο ... έξι.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ

Διεθνή / Υπάρχουν απόγονοι του Τζέφρι Έπσταϊν; - «Πέθανε αλλά το γενετικό του υλικό μπορεί να επέζησε»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των New York Times, ο Τζέφρι Έπσταϊν είχε καταθέσει το σπέρμα του σε τράπεζα σπέρματος αρκετά χρόνια πριν τον θάνατό του - Ποιοι ήταν οι όροι του συμβολαίου που είχε υπογράψει
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΔΑΣΜΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να επιβάλει πρόσθετους δασμούς στην ΕΕ και σε άλλες 54 οικονομίες

Η εξέλιξη σημειώνεται λίγες μόλις εβδομάδες μετά τη συμφωνία μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ουάσιγκτον για τη διατήρηση των δασμών στο 15% για την πλειονότητα των ευρωπαϊκών εξαγωγών προς τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΖΑΡΕΝΤ ΚΟΥΣΝΕΡ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Αλβανία: Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις για το τουριστικό θέρετρο του Τζάρεντ Κούσνερ - Τι δηλώνει ο Ράμα

Οι αλβανικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για το σχέδιο κατασκευής του πολυτελούς θερέτρου του γαμπρού του Ντόναλντ Τραμπ, στο ακατοίκητο νησί Sazan και σε προστατευόμενη παράκτια περιοχή, εν μέσω διαμαρτυριών των πολιτών
THE LIFO TEAM
ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΥΡΩΠΗ

Διεθνή / Η Ευρωπαϊκή Ένωση κατηγορείται ότι υιοθετεί πρακτικές τύπου ICE στη μεταναστευτική πολιτική της

Ευρωπαϊκοί θεσμοί κατέληξαν σε συμφωνία για νέο πλαίσιο επιστροφών μεταναστών χωρίς νόμιμα έγγραφα, το οποίο προβλέπει ευκολότερες απελάσεις, δημιουργία κέντρων κράτησης εκτός ΕΕ και ισόβια απαγόρευση εισόδου στην ΕΕ
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια