Χρωστούσε στην εφορία 30 εκατ. δολάρια και θα πληρώσει μόνο έξι!

Χρωστούσε στην εφορία 30 εκατ. δολάρια και θα πληρώσει μόνο έξι! Facebook Twitter
1
Χρωστούσε στην εφορία 30 εκατ. δολάρια και θα πληρώσει μόνο έξι! Facebook Twitter

Ομογενής επιχειρηματίας όφειλε στην αυστραλιανή εφορία 30 εκατομμύρια δολάρια, αλλά, τελικά ,μετά από μαραθώνιους δικαστικούς αγώνες ετών ,θα πληρώσει μόνο έξι δολάρια.


Πρόκειται για τον Δημήτρη Ράπτη, μεγαλοεπιχειρηματία στον χώρο των κατασκευών και των κτηματομεσιτικών, και επίτιμο πρόξενο της Ελλάδας στο Queensland της Αυστραλίας.


Ο Ράπτης, μέσω του ομίλου του Raptis Group, είναι ο άνθρωπος που έχει αλλάξει το πρόσωπο της Χρυσής Ακτής του Queensland με τους ουρανοξύστες που έχει ανεγείρει. Ήταν ο πρώτος που ξεκίνησε κάτι τέτοιο στην περιοχή.
Η εταιρία Raptis Group πρωτοστατεί σήμερα στο χώρο της δημιουργίας πολλαπλών χρήσεων κτιριακών συγκροτημάτων.

Έργα, όπως το St. Tropez, Monte Carlo, Le Boulevard, και The Forum που φέρουν την υπογραφή του, ενώ εκατοντάδες επί εκατοντάδων πολυτελών διαμερισμάτων κατά μήκος της ακτής έχουν κατασκευαστεί και πωληθεί από την εταιρεία μέχρι σήμερα.


Τα τελευταία χρόνια ο ομογενής επιχειρηματίας είχε μεγάλα προβλήματα με την Αυστραλιανή εφορία, η οποία μέχρι να αποφασίσει το δικαστήριο για το τελικό οφειλόμενο ποσό τού είχε μπλοκάρει περισσότερες από 40 εκατομμύρια μετοχές της εταιρείας Raptis Group.

Τελικά, χθες η απόφαση έκρινε ότι από τα 30 εκατομμύρια δολάρια που οι αρχές ισχυρίζονταν ότι χρωστούσε, ο επιχειρηματίας θα πρέπει να δώσει στα ταμεία του κράτους μόνο ... έξι.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια