ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

Χιούστον: Στο στόμα αλιγάτορα βρήκαν «μέρη του σώματος» αγνοούμενης γυναίκας

Χιούστον: Στο στόμα αλιγάτορα βρήκαν «μέρη του σώματος» αγνοούμενης γυναίκας Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Getty Images
0

Στο στόμα ενός αλιγάτορα εντόπισε η αστυνομία του Χιούστον «μέρη του σώματος» μιας γυναίκας που αγνοούνταν στην περιοχή.

Η αστυνομία του Χιούστον ανακοίνωσε ότι έψαχνε μια γυναίκα που είχε δηλωθεί αγνοούμενη, όταν εντόπισε το ζώο σε έναν κόλπο έξω από το Χιούστον. Όταν επιβεβαιώθηκε ότι στο στόμα του βρίσκονταν ανθρώπινα λείψανα, ένας αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε τον αλιγάτορα.

Η γυναίκα, η οποία πιστεύεται ότι ήταν περίπου 60 ετών, φαίνεται ότι κατασπαράχθηκε από τον αλιγάτορα στο Horsepen Bayou έξω από το Χιούστον. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ο αστυνομικός πυροβόλησε θανάσιμα τον αλιγάτορα «για να τον αποτρέψει από το να κάνει μεγαλύτερη ζημιά στα λείψανα», που βρίσκονταν ακόμα στο στόμα του.

Η αστυνομία ανέσυρε τα λείψανα της γυναίκας και αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας για να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου της, καθώς προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο αν ο αλιγάτορας σκότωσε τη γυναίκα ή αν η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή όταν την δάγκωσε, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η ταυτότητα της γυναίκας δεν έχει επαληθευθεί καθώς αναμένεται η ταυτοποίηση από το Ινστιτούτο Εγκληματολογικών Επιστημών της συγκεκριμένης Κομητείας.

Με πληροφορίες από NBC News

Διεθνή
0

ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΑΤΚΟ ΜΛΑΝΤΙΤΣ ΚΗΔΕΙΑ ΣΕΡΒΙΑ ΕΕ

Διεθνή / Προειδοποίηση ΕΕ στο Βελιγράδι για την κηδεία Μλάντιτς: «Κρίσιμο τεστ για την ευρωπαϊκή πορεία της Σερβίας»

Σύμφωνα με σερβικά μέσα ενημέρωσης, το Σάββατο ενδέχεται να πραγματοποιηθεί μνημόσυνο, ενώ η ταφή προγραμματίζεται για τη Δευτέρα σε προάστιο του Βελιγραδίου
THE LIFO TEAM