Χίλαρι Σουάνκ: «Η μητέρα μου κι εγώ ζούσαμε σε δρόμους μέσα στο αυτοκίνητο»

Χίλαρι Σουάνκ: «Η μητέρα μου κι εγώ ζούσαμε σε δρόμους μέσα στο αυτοκίνητο» Facebook Twitter
Φωτ.: Imdb
0

Για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε πριν γίνει διάσημη μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Χίλαρι Σουάνκ.

Στη συνέντευξή της στην Wall Street Journal η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τα όσα βίωσε σε μικρότερη ηλικία αλλά και τον τρόπο που ζούσε κυρίως την περίοδο μετά το διαζύγιο τω γονιών της. Η Χίλαρι Σουάνκ αποκάλυψε πως εκείνη και η μητέρα της Τζούντι αναγκάστηκαν να ζήσουν μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

«Στο Λος Άντζελες, η μητέρα μου κι εγώ ζούσαμε σε ήσυχους δρόμους μέσα στο αυτοκίνητο» ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. «Όταν δεν κοιμόμασταν εκεί, μέναμε στο σπίτι ενός νέου φίλου που ήταν στην ηλικία μου, του οποίου η οικογένεια μόλις είχε μετακομίσει και προσπαθούσε να πουλήσει το σπίτι του. Κοιμόμασταν σε ένα φουσκωτό στρώμα» σημείωσε παράλληλα.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της ωστόσο ανέφερε πως και πριν το διαζύγιο των γονιών της δεν ζούσαν σε σπίτι αλλά σε ένα τροχόσπιτο στο Μπέλινγκχαμ της Ουάσινγκτον. Παρότι όπως τόνισε προσπαθούσε βλέπει τη θετική πλευρά των πραγμάτων, η Χίλαρι Σουάνκ γνώρισε την απόρριψη από παιδιά της ηλικίας της λόγω αυτής της κατάστασης. Υπενθυμίζεται πως η διάσημη ηθοποιός πέρυσι έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της, ενώ είναι παντρεμένη με τον Φίλιπ Σνάιντερ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου: Παρά την αφαίρεση των τίτλων του παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον θρόνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Παρά την αφαίρεση των τίτλων του παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον θρόνο

Μπορεί ο βασιλιάς Κάρολος να αφαίρεσε από τον μικρότερο αδελφό του όλους τους βασιλικούς τίτλους και τις διακρίσεις, αλλά παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ για την επίθεση σε μέλη της Εθνοφορυράς: «Ήταν πράξη τρομοκρατίας, το κτήνος θα πληρώσει»

Διεθνή / Ο Τραμπ για την επίθεση σε μέλη της Εθνοφρουράς: «Ήταν πράξη τρομοκρατίας, το κτήνος θα πληρώσει»

Με αφορμή τη δημοσίευση των στοιχείων του φερόμενου ως δράστη, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ξεσπά εναντίον της μετανάστευσης, που λέει ότι αποτελεί τη «μεγαλύτερη απειλή για την εθνική ασφάλεια»
LIFO NEWSROOM
ΑΡΚΤΙΚΗ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΙΝΑ ΡΩΣΙΑ

Διεθνή / Αρκτική: «Μετατρέπεται σε στρατηγικό θέατρο γεωπολιτικού ανταγωνισμού» προειδοποιεί το Ευρωκοινοβούλιο

Οι ευρωβουλευτές καταδικάζουν την αυξανόμενη στρατιωτικοποίηση της Αρκτικής, επισημαίνοντας την εκτεταμένη στρατιωτική αναδιάρθρωση της Ρωσίας και το ενδιαφέρον της Κίνας
LIFO NEWSROOM