Χάρι Στάιλς: Η κατηγοριοποίηση της σεξουαλικότητας είναι μια «ξεπερασμένη» έννοια

Ο Χάρι Στάιλς λέει ότι η κατηγοριοποίηση της σεξουαλικότητας είναι μια «ξεπερασμένη» έννοια Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Ο Χάρι Στάιλς ξεκαθαρίζει σε συνέντευξή του, γιατί πιστεύει ότι είναι τόσο σημαντικό «να μην χρειάζεται να βάζουμε σε κατηγορίες τα πάντα» όσον αφορά τη σεξουαλικότητα του καθενός.

Ο πρώην σταρ των One Direction έχει συχνά γίνει αντικείμενο σχολιασμού στα ταμπλόιντ σχετικά με την ταυτότητά του λόγω της υποστήριξής του στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, αλλά και για τις επιλογές στο τι φοράει. Πολλές φορές τα σχόλια αφορούν και τους στίχους τραγουδιών του.

«Κοιτάς πίσω, ειδικά τώρα υπάρχουν όλα τα ντοκιμαντέρ, όπως το ντοκιμαντέρ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, και βλέπεις πώς κακοποιήθηκαν άνθρωποι με αυτόν τον τρόπο, από αυτό το σύστημα, ειδικά γυναίκες», λέει.

«Θυμάμαι άρθρα πριν από πέντε χρόνια και δεν μπορώ να πιστέψω ότι γράφτηκαν».

Ο 28χρονος μουσικός πρόσθεσε ότι αυτό τον έκανε να αμφισβητήσει την ιδέα της ιδιωτικής ζωής και τι πρέπει και τι δεν πρέπει να δημοσιοποιεί. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τη σεξουαλικότητά του.

«Ήμουν πολύ ανοιχτός με τους φίλους μου, αλλά αυτή είναι η προσωπική μου εμπειρία. Είναι δικό μου», είπε σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο Better Homes & Gardens.

«Το όλο θέμα για το προς τα πού θα πρέπει να κατευθυνθούμε (ως κοινωνία)- και που θα πρέπει να είναι προς την αποδοχή όλων και στο να είμαστε πιο ανοιχτοί- είναι ότι δεν έχει σημασία, και ότι δεν θα πρέπει να χρειάζεται να κατηγοριοποιούμε τα πάντα, να μην χρειάζεται να διευκρινίσουμε σε ποια κουτάκια κάνουμε τσεκ».

Ο Στάιλς κυκλοφόρησε πρόσφατα το ολοκαίνουργιο single του, As It Was, πριν από το επερχόμενο άλμπουμ του, Harry’s House.

Το τραγούδι μέχρι στιγμής έχει περάσει τρεις εβδομάδες στην κορυφή του Official UK Singles Chart.

Το single έχει ήδη μπει στα ρεκόρ Γκίνες. Το τραγούδι του 28χρονου σταρ έγινε εκείνο με τα περισσότερα streams στο Spotify σε 24 ώρες, από άνδρα καλλιτέχνη, σύμφωνα με ανακοίνωση των Ρεκόρ Γκίνες.

Το single ξεπέρασε τα 16 εκατομμύρια streams τις πρώτες 24 ώρες του στην πλατφόρμα. Το «As It Was», που κυκλοφόρησε την 1η Απριλίου, είναι επίσης πρώτο σε streams σε 34 χώρες. 

Με πληροφορίες του bhg/GayTimes

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργή για τον AI Darth Vader στο Fortnite – Οι φαν του Star Wars και η SAG-AFTRA καταγγέλλουν «ψηφιακή νεκρομαντεία»

Διεθνή / Οργή για τον AI Darth Vader στο Fortnite – Οι φαν του Star Wars και η SAG-AFTRA καταγγέλλουν «ψηφιακή νεκρομαντεία»

Αντιδράσεις προκαλεί η χρήση τεχνητής νοημοσύνης για την αναπαραγωγή της φωνής του Τζέιμς Ερλ Τζόουνς – Καταγγελία από την ένωση ηθοποιών για παραβίαση εργασιακών δικαιωμάτων
LIFO NEWSROOM
Σκάνδαλο Perrier: Η Nestlé παραδέχεται παράνομες πρακτικές καθαρισμού – Το γαλλικό κράτος κατηγορείται για συγκάλυψη

Διεθνή / Σκάνδαλο Perrier: Η Nestlé παραδέχεται παράνομες πρακτικές καθαρισμού – Το γαλλικό κράτος κατηγορείται για συγκάλυψη

Έκθεση της Γαλλικής Γερουσίας αποκαλύπτει χρήση μη εγκεκριμένων φίλτρων σε φυσικά μεταλλικά νερά και σιωπή της κυβέρνησης Μακρόν από το 2022
LIFO NEWSROOM
Τούρκοι τουριστικοί πράκτορες ανησυχούν: Περίπου 1,5 εκατ. ντόπιοι θα πάνε στην Ελλάδα για διακοπές

Διεθνή / Τουρκία: Περίπου 1,5 εκατ. τουρίστες επιλέγουν την Ελλάδα για διακοπές

Τούρκοι τουριστικοί πράκτορες εκτιμούν ότι η Τουρκία έχει ανέβει στην 5η θέση στην κατάταξη των χωρών που επισκέπτονται περισσότερο την Ελλάδα - Οι Τούρκοι τουρίστες θα συνεισφέρουν 1 δισ. ευρώ στην ελληνική οικονομία
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ