Χάιντι Κλουμ: Έχει ασφαλίσει τα πόδια της για 2 εκατ. δολ και εξηγεί γιατί το ένα κοστίζει περισσότερο από το άλλο

Χάιντι Κλουμ: Έχει ασφαλίσει τα πόδια της για 2 εκατ. δολ και εξηγεί γιατί το κοστίζει περισσότερο από το άλλο Facebook Twitter
Instagram
0

Η Χάιντι Κλουμ βρέθηκε στο πλατό της Έλεν Ντε Τζενέρις με αφορμή την κυκλοφορία του τραγουδιού της με τον Snoop Dogg και αποκάλυψε για το ένα της πόδι αξίζει περισσότερο από το άλλο.

Κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού του «Heidi 'Blanking' Klum», το σούπερ μόντελ αποκάλυψε ότι ένας πελάτης ασφάλισε τα πόδια της για 2 εκατομμύρια δολάρια. Εξήγησε δε , ότι το ένα κοστίζει περισσότερο από το άλλο λόγο μιας ουλής.

«Όταν ήμουν μικρή έπεσα πάνω σε ένα ποτήρι και έχω μια μεγάλη ουλή. Προφανώς έχω βάλει τόσο μέικ απ μαυρίσματος πάνω που δεν μπορείτε να το δείτε» είπε αστειευόμενη.

«Το ένα είναι πιο ακριβό από το άλλο», προσθέτει η Κλουμ λέγοντας ότι αυτό είναι ένα από τα περίεργα πράγματα που κάνουν οι άνθρωποι.

Σε άλλο σημείο της εκπομπής, η 48χρονη σταρ εξηγεί επίσης πώς το όνειρό της να τραγουδήσει με τον Snoop Dogg τελικά έγινε πραγματικότητα ενώ αποκάλυψε ότι τους στίχους έχει γράψει ο σύζυγός της.

Η εκπομπή θα προβληθεί σήμερα.

Με πληροφορίες του etcanada

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΡΑΗΛ ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑ ΙΤΑΜΑΡ ΜΠΕΝ-ΓΚΒΙΡ

Διεθνή / «Γνώριζα ποιος ήταν και δεν μπορούσα να μείνω σιωπηλή» λέει η ακτιβίστρια που φώναξε στον Μπεν-Γκβιρ

Για την εμπειρία της μιλά η ακτιβίστρια Κατρίονα Γκράχαμ, η οποία φώναξε σύνθημα υπέρ της Παλαιστίνης μπροστά στον Ιταμάρ Μπεν-Γκβιρ, πριν άνδρες ασφαλείας την ακινητοποιήσουν βίαια στο έδαφος
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ THE LATE SHOW

Διεθνή / Τραμπ για το τέλος του «The Late Show»: «Ο Κόλμπερτ τελείωσε επιτέλους, ήταν σαν νεκρός»

«Θα μπορούσες να πάρεις οποιονδήποτε από το δρόμο και θα ήταν καλύτερος από αυτόν τον τελείως ηλίθιο» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Truth Social ο Αμερικανός πρόεδρος
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ: Μουσείο για την ιστορία των γυναικών κόλλησε επειδή η δεξιά θέλει να αποκλείσει τις τρανς γυναίκες

Διεθνή / Ελληνοαμερικανίδα βουλευτής στο επίκεντρο της μάχης για μουσείο γυναικών χωρίς τρανς γυναίκες στις ΗΠΑ

Η Βουλή των Αντιπροσώπων απέρριψε νομοσχέδιο για το Smithsonian American Women’s History Museum, μετά την προσθήκη διατάξεων που αποκλείουν τις τρανς γυναίκες από την αφήγηση του μουσείου και δίνουν στον Ντόναλντ Τραμπ λόγο για την τελική του τοποθεσία.
THE LIFO TEAM