H «Τόκιο» του «Casa de papel» έγινε εξώφυλλο στη Vogue: «Εκπληρώνω τα όνειρά μου»

H «Τόκιο» του «La Casa de papel» έγινε εξώφυλλο στη Vogue: «Εκπληρώνω τα όνειρά μου» Facebook Twitter
0

Η Ούρσουλα Κορμπερό, η γνωστή «Τόκιο» του «La Casa De Papel» πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου της Vogue.

Η διάσημη ηθοποιός πόζαρε για τον φακό του Txema Yeste, τον οποίο επέλεξε η Vogue για να απαθανατίσει «ένα παράδειγμα προσωπικής επανεφεύρεσης με το άλμα της στο Χόλιγουντ», όπως την χαρακτήρισε. 

Η δημοφιλής ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram το εξώφυλλο της ισπανικής Vogue, δηλώνοντας κατενθουσιασμένη αλλά και ευγνώμων για όσα έχει ζήσει μέχρι σήμερα.

«Ευχαριστώ τη ζωή που μου επέτρεψε να κάνω αυτό που αγαπώ και να συνεχίσω να εκπληρώνω τα όνειρά μου», έγραψε στα ισπανικά.

«Ευχαριστώ πολύ την ισπανική Vogue για το εντυπωσιακό εξώφυλλο. Σε ευχαριστώ Txema Yeste που με άφησες να γίνω μέρος της τέχνης σου, και αμέτρητα ευχαριστώ, Laura που με κατάλαβες τόσο καλά και αφιέρωσες τον εαυτό σου στη δουλειά με τέτοιο πάθος. Σε λατρεύω. Πάντα ευγνώμων στην ομάδα μου και όλους όσοι το διαβάζετε. Τι συγκίνηση», πρόσθεσε. 

Η αναγνωρισιμότητα της Ούρσουλα Κορμπερό, που γίνεται σήμερα 32 ετών, εκτοξεύθηκε όταν έπαιξε το ρόλο της «Τόκιο» στη δημοφιλή σειρά του Netflix, μετρώντας πλέον πάνω από 21.2 εκατομμύρια followers στο Instagram.

Σύμφωνα με την ισπανική Vogue, ο Σεπτέμβριος είναι ο Ιανουάριος στον κόσμο της μόδας, συμβολίζοντας μια νέα αρχή και φρέσκες ιδέες. Το περιοδικό χαρακτήρισε το τελευταίο τεύχος του ως «ευκαιρία να ανανεωθούμε και να κοιτάξουμε το μέλλον με το κεφάλι ψηλά», λόγος για τον οποίο επέλεξαν την Ούρσουλα Κορμπερό για το εξώφυλλο. 

«Όπως πέρυσι, ο Σεπτέμβριος είναι ευκαιρία να στείλουμε ένα παγκόσμιο μήνυμα μέσα από τις σελίδες μας- Είναι πάντα η τέλεια στιγμή για νέα ξεκινήματα», αναφέρει το σχετικό άρθρο. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / «Δεν υπάρχουν πραγματικές παραχωρήσεις» στην απάντηση των ΗΠΑ, λέει το Ιράν

Η Τεχεράνη κατηγορεί τις ΗΠΑ για αδιάλλακτη στάση στις διαπραγματεύσεις για τον τερματισμό του πολέμου, προειδοποιώντας παράλληλα για σοβαρές συνέπειες σε περίπτωση νέας επίθεσης κατά του Ιράν
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΑΙΘΟΥΣΑ ΧΟΡΟΥ

Διεθνή / Η χρηματοδότηση για την αίθουσα χορού των 400 εκατ. δολαρίων του Τραμπ κινδυνεύει έπειτα από απόφαση της Γερουσίας

Οι Δημοκρατικοί έχουν χαρακτηρίσει την αίθουσα χορού ακριβή και περιττή πολυτέλεια, σε μια περίοδο που οι Αμερικανοί αντιμετωπίζουν αυξανόμενο κόστος ζωής, όπως οι υψηλότερες τιμές καυσίμων
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΕΦΟΡΙΑ

Διεθνή / ABC News: Η κυβέρνηση Τραμπ πρόκειται να συγκροτήσει «Επιτροπή Αλήθειας και Δικαιοσύνης» για την αποζημίωση των συμμάχων του

Οι αποζημιώσεις αφορούν άτομα που δήλωσαν θύματα κυβερνητικής «εργαλειοποίησης» των κρατικών μηχανισμών κατά την διακυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν
THE LIFO TEAM