Ένας 6χρονος γερμανικός ποιμενικός από το Νιου Τζέρσεϋ έγινε ήρωας αφού προστάτευσε και παρηγόρησε τον ιδιοκτήτη του όταν εκείνος έπαθε εγκεφαλικό.

 

Όταν ο ιδιοκτήτης της Sadie, Brian κατέρρευσε κατά τη διάρκεια ενός εγκεφαλικού επεισοδίου, ο σκύλος έμεινε δίπλα του και άρχισε ακόμη και να γλείφει το πρόσωπό του για να τον ξυπνήσει.

 

Τελικά κατάφερε να σύρει τον Brian στο δωμάτιο που είχε το κινητό του ώστε να μπορέσει να καλέσει σε βοήθεια.

 

Η Sadie τώρα μένει με την οικογένεια, ενώ ο Brian αναρρώνει σε κέντρο αποκατάστασης, πρόσθεσε το καταφύγιο ζώων Ramapo-Bergen, που έκανε γνωστή την είδηση.

 

Ο Brian υιοθέτησε τη Sadie πριν από λίγους μήνες, όταν ο πρώην ιδιοκτήτης της την άφησε στο Καταφύγιο Ζώων Ramapo-Bergen.

 

«Ήταν μπερδεμένη καθώς ξαφνικά φαινόταν ότι έχανε την οικογένειά της», είπαν από το καταφύγιο.

 

«Η Sadie είναι πιστός σκύλος, αλλά νευρικός και προστατευτικός με τους νέους ανθρώπους, καθιστώντας την μια δύσκολη περίπτωση».

 

Παρά το βιογραφικό της που κάνει λόγο για νευρικότητα όταν βρίσκεται κοντά σε άνδρες, αυτή και ο Brian έχουν αναπτύξει έναν ξεχωριστό δεσμό.

 

We are so proud of Sadie and all the love she is deservingly receiving! We believe every dog and cat deserves a second chance at life. When she saved her owner's life, it was clear she feels the same about us!

Δημοσιεύτηκε από Ramapo-Bergen Animal Refuge στις Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2021

 

Με πληροφορίες του People

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr