H Καμάλα Χάρις απαντά στον Πενς και γίνεται viral - «Κύριε Αντιπρόεδρε, εγώ μιλάω»

H Καμάλα Χάρις απαντά στον Πενς και γίνεται viral - «Κύριε Αντιπρόεδρε, εγώ μιλάω» Facebook Twitter
Καμάλα Χάρις απαντά στον Πενς και γίνεται viral - «Κύριε Αντιπρόεδρε, εγώ μιλάω» (EPA)
0

Η Καμάλα Χάρις, αντιμετώπισε τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Μάικ Πενς στο τηλεοπτικό debate, πριν από τις προεδρικές εκλογές και φαίνεται πως κέρδισε τις εντυπώσεις.

«Mr Vice President, I'm speaking» ήταν η ατάκα της υποψήφιας αντιπροέδρου με την παράταξη των Δημοκρατικών που έγινε αμέσως viral.

Ο Μάικ Πενς διακόπτει την Καμάλα Χάρις αλλά προφανώς εκείνη δεν το δέχεται. «Κύριε Αντιπρόεδρε, εγώ μιλάω» απάντησε και ο Μάικ Πενς σταμάτησε.

Ωστόσο, σύμφωνα με την καταμέτρηση του CBS News, ο Μάικλ Πενς διέκοψε την Καμάλα Χάρις 10 φορές.

Εκείνη πάλι μόλις πέντε. Εκείνος μίλησε συνολικά 38 λεπτά, ενώ η Χάρις 35.

Στο αντίστοιχο debate του Ντόναλντ Τραμπ με τον Τζο Μπάιντεν, υπενθυμίζεται ότι τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. 

Ο Τραμπ διέκοψε τον Μπάιντεν 73 φορές. Ο Τζο Μπάιντεν μίλησε 43 λεπτά και ο Αμερικανός Πρόεδρος 38 λεπτά.

«Εάν δεν σας πειράζει, να με αφήσετε να ολοκληρώσω, μπορούμε να κάνουμε μια συζήτηση» απάντησε η Καμάλα Χάρις σε μία από τις φορές που τη διέκοψε ο Πενς.

«Με διακόψατε και θα ήθελα να τελειώσω, σας παρακαλώ» του απάντησε σε κάποια άλλη στιγμή της τηλεμαχίας.

Ωστόσο αυτό, δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες του Twitter οι οποίοι δημιούργησαν το hastag #imspeaking.


Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

National Geographic: «Οι προορισμοί που αγαπήσατε περισσότερο το 2025» - Το ελληνικό αξιοθέατο στη λίστα των «8»

Διεθνή / National Geographic: «Τα μέρη που αγαπήσατε περισσότερο το 2025» - Το ελληνικό αξιοθέατο στη λίστα των «8»

«Από τα εθνικά πάρκα έως τα αρχιτεκτονικά θαύματα, το 2025 μας χάρισε αμέτρητα μέρη για να ερωτευτούμε με την πρώτη ματιά. Ας ρίξουμε μια ματιά στους προορισμούς που κατέκτησαν την κορυφή της ταξιδιωτικής σας λίστας»
THE LIFO TEAM
NBC News: Ο Νετανιάχου σκοπεύει να ενημερώσει τον Τραμπ για πιθανές νέες επιθέσεις κατά του Ιράν

Διεθνή / NBC News: Ο Νετανιάχου σκοπεύει να ενημερώσει τον Τραμπ για πιθανές νέες επιθέσεις κατά του Ιράν

«Ισραηλινοί αξιωματούχοι ανησυχούν ολοένα και περισσότερο για την επέκταση της παραγωγής του ιρανικού προγράμματος βαλλιστικών πυραύλων» μεταδίδει το δίκτυο
THE LIFO TEAM