ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

Γουισκόνσιν: Τα όργανα θύματος δωρίζονται σε επιζώντες της αιματηρής παρέλασης

Γουισκόνσιν: Τα όργανα θύματος δωρίζονται σε επιζώντες της αιματηρής παρέλασης Facebook Twitter
0

Μετά την τραγωδία στην χριστουγεννιάτικη παρέλαση στο Γουισκόνσιν όπου έχασαν τη ζωή τους 6 άνθρωποι και αρκετοί τραυματίστηκαν, μία γυναίκα χαρίζει ζωή σε συνανθρώπους της δωρίζοντας τα όργανά της. 

Η Τζέιν Κούλιχ, μητέρα τριών παιδιών, ένα από τα θύματα της τραγωδίας στην παρέλαση, όταν SUV έπεσε πάνω τους, και η οικογένειά της αποφάσισε να δωρίσει όργανά της.

Γουισκόνσιν: Τα όργανα θύματος δωρίζονται σε επιζώντες της αιματηρής παρέλασης Facebook Twitter

Όπως είπε η κουνιάδα της στο People, ορισμένα από τα όργανά της θα δοθούν σε επιζώντες της τραγωδίας. «Ο Θεός λειτουργεί με μυστηριώδεις τρόπους», έγραψε η Σον Κούλιχ, προσθέτοντας: «Ο αδερφός μου και τα παιδιά του ενθουσιάστηκαν όταν έμαθαν αυτά τα νέα. Μερικά δάκρυα από αυτήν την τραγωδία έχουν μετατραπεί σε δάκρυα χαράς τώρα! Ξέρω ότι η Τζέιν χαμογελά γι' αυτό!».

Την ημέρα της τραγωδίας, η Σον ανέφερε ότι η Τζέιν πέθανε «κάνοντας κάτι που αγαπούσε». «Ο εργοδότης της της ζήτησε να πάει στην παρέλαση και να βοηθήσει μοιράζοντας καραμέλες στα παιδιά ντυμένη με χριστουγεννιάτικη στολή», λέει. «Αυτό είναι ένα πράγμα που της άρεσε να κάνει, το έκανε για τα παιδιά».

«Η Τζέιν είχε χρυσή καρδιά. Θα ήθελε όποιος είναι ακόμα στο νοσοκομείο να γίνει καλά, όπως και οι οικογένειές τους», ανέφερε η Σον. «Ξέρω ότι θα πονούσε για όλους αυτή τη στιγμή, αλλά ξέρω ότι θα ήθελε ο κόσμος να μάθει ότι αυτή ήταν μια τρομερή τραγωδία, αλλά δεν θα ήθελε οι άνθρωποι να μισούν ή να πληγώνουν ο ένας τον άλλον εξαιτίας αυτής», είπε.

Η Τζέιν αφήνει πίσω τον σύζυγό της, καθώς και τρία παιδιά και τρία εγγόνια. Τα αγαπημένα της πρόσωπα έχουν δημιουργήσει καμπάνια GoFundMe για τα έξοδα της κηδείας της.

Από την τραγωδία στο Γουινσκόνσιν έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Τη Δευτέρα, οι αρχές ανακοίνωσαν ότι 48 άνθρωποι τραυματίστηκαν στο περιστατικό, αλλά η δικογραφία αποκαλύπτει ότι συνολικά τραυματίστηκαν 62 άτομα, όπως αναφέρουν τα NPR, CNN και ABC News.

Με πληροφορίες People

Διεθνή
0

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ